Rose Face Serum Zeeta Untuk Masalah Jeragat Dan Jerawat

Rose Face Serum Zeeta Untuk Masalah Jeragat Dan Jerawat. Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat dan jeragat disarankan untuk menggunakan serum yang diperbuat 100% dari bahan terbaik iaitu bunga Rose Organik dan Rose Merah ini. Rose face serum zeeta hanya menggunakan cara semburan untuk merawat muka anda dan ianya tidak melekit. Senang, kan cara penggunaan. Lebih menarik ia boleh dibawa kemana-mana kerana size yang kecil. Letak dalam beg dan bila-bila masa saja boleh digunakan..


Rose Face Serum Zeeta


Kelebihan Rose Face Serum Zeeta


Antara kelebihan jika anda menggunakan serum keluaran Zeeta ialah..
  1. Ia mengandungi gizi seperti Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6..
  2. Dengan memakainya dapat melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari..
  3. Semburannya yang halus untuk serapan maksimum, umpama menggunakan teknologi nano..
  4. Tidak melekit dan meleleh..
  5. Parut jeragat atau jerawat hilang seawal 7 hari..


Bahan Penting Dalam Rose Face Serum Zeeta

Melalui kajian-kajian teperinci sebelum lahirnya serum ini. Maka, ada 4 bahan penting, antaranya ialah..

Vitamin E

  • Untuk block redikal dari udara juga dikenali anti oxidant. Bila boleh fight redikal di udara, ia boleh menggurangkan wrinkles dari berlaku dengan cepat dan jaga sel kulit muka muda..
  • Umpama baju yang disidai di tempah teduh dengan tempat panas matahari. warna baju nampak pudar walaupun baju tersebut masih baru..
  • Kulit selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi. maknanya, jaga kemudaan sel kulit muda supaya slow sikit “lusuh” nya.

Vitamin C

  • Peranannya untuk mengaktifkan sel muka menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yg sihat..
  • Vitamin C juga berkesan untuk merawat kulit yang terkena ultraviolet (UV), UV yang boleh merosakkan kulit dikenali dengan nama photodamage. Jadi, anda sapukan vitamin c pada kulit, ia sendirinya bertindak menghasilkan collagen pada kulit..

Omega 3

  • Ia bertindak untuk mengekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak..
  • Penting juga untuk lindungi kulit dari photodamahe dan kesan sunburn. Sunburn juga dikenali dengan nama inflammatory skin response..
  • Bila omega 3 disapukan di kulit, proses untuk melembatkan dan menormalkan pengeluarkan minyak akan lebih cepat..

Omega 6

  • Nutrisi ini kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya..
  • Untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas..
  • Biasanya mereka yang mempunyai masalah jerawat atau jeragat kerana kurangnya linoleic acid. Akibatnya, kulit akan hilang keupayaan dan senang diserang dari UV atau toxic udara..

Rose Face Serum Zeeta

Cara Menggunakan Rose Face Serum Zeeta

Cara menggunakan Rose Face Serum Zeeta cukup mudah dan senang. Di muka anda yang mempunyai masalah tersebut..

Langkah 1
Buka penutup botol..

Langkah 2
Hanya semburkan di wajah anda itu..

Langkah 3
Biarkan seketika sehingga kering..

Selesai..


Ia boleh digunakan bila-bila masa pagi,petang dan malam. Sebelum atau selepas makeup pun boleh disemburkan. Yang pasti, ia tidak melekit dan meleleh..huhu..


Testimoni Rose Face Serum Zeeta

Ini testimoni yang diberikan oleh dua orang pengguna yang telah menggunakan serum tersebut, screenshoot testimoni positif..


Rose Face Serum Zeeta

Rose Face Serum Zeeta

Dan..

Harga Rose Face Serum Zeeta untuk sebotal RM 50 tidak termasuk postage. Boleh tahan dalam 2 bulan bergantung pada penggunaan anda. Boleh dibeli secara online melalui website Zeeta..


Cara Hubungi Owner Rose Face Serum Zeeta

Untuk order atau sebarang pertanyaan boleh hubungi mereka. Ini antara maklumat syarikat tersebut..

> Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
> Instagram: @zeetaofficial
> Whatsapp untuk order: 019-2209069
> Website: www.zeeta.com.my


Keyword

> Cara hilangkan jeragat paling berkesan
> Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat
> Bagaimana nak hilangkan parut jerawat
> Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017
> Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017


Apa-apa pun, semoga serum ini dapat menyelesaikan masalah jerawat dan jeragat anda..


{ 7 comments.. read them below or add one }

mrhanafi mrhanafi 02 September, 2017 17:29
wow..cukup menarik juga produk ini..
Mazniza Mustapa Mazniza Mustapa 03 September, 2017 07:01
Selamat pagi ahad. sekejap saja cuti dah nak habis
Jie Susanos Jie Susanos 03 September, 2017 17:46
Join tuan contest rose face serum zeeta..
Jie Susanos Jie Susanos 03 September, 2017 17:47
Yup..skjb jer rasa..dh join ke contest rose face serum zeeta..
Ibu Zaid Ibu Zaid 03 September, 2017 21:17
Selamat berjaya dalam kontes ni sis jie

ibu tak sempat nak join

sabree hussin sabree hussin 04 September, 2017 14:58
Memang tak melekit :) dah pernah cuba
Murni Mohd Yusof Murni Mohd Yusof 10 September, 2017 15:42
Semoga berjaya dlm contest seo rose face serum zeeta