Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia

Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia.Di halaman ini, admin hendak berkongsi sedikit syarikat broker saham yang telah mendaftar dengan Bursa Saham Malaysia dan menjadi agen yang sah untuk anda yang ingin mendaftar atau ingin bertanya apa-apa yang bersangkut paut dengan pelaburan saham. Hendak jadi pelabur saham, pastinya kena tahu syarikat broker saham yang berdaftar. Seperti apa yang ditulis oleh Tuan Khairul dalam Panduan Main Saham ini..

Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia

Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia


Untuk orang-orang baru yang baru mengenali perlaburan saham, pastinya ingin mengetahui syarikat broker saham sah yang dilantik oleh bursa saham. Anda patut ketahuinya supaya anda tidak ditipu oleh mereka yang tidak bertanggungjawab. Jadi, cuba lihat senarai syarikat mana yang menjadi pilihan anda..


Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia

Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia


Untuk senarai syarikat broker penuh, anda boleh melawati web Bursa Saham ini. Anda juga boleh mengetahui teknik main saham dan berjaya mendapat keuntungan berganda dengan memperlajarinya melalui Panduan Sistem saham ini..Panduan Teknik Main Saham


Serba sedikit yang boleh diceritakan tentang teknik tersebut, ia telah ditulis oleh Tuan Khairul yang berpengalaman bertahun-tahun jual beli saham. Teknik yang beliau gunakan dipanggil swing trading iaitu..


Antara strategi yang beliau gunakan, strategi "swing trading". Dimana, ia akan menyimpan sesuatu saham yang dibeli untuk jangkamasa 2-6 bulan. Tiada strategi T3 ataupun Intraday.. itu adalah hakikat yang perlu anda ketahui jika anda ingin menjana keuntungan yang besar di dalam pasaran saham. Strategi T3 ataupun Intraday, adalah kurang sesuai untuk pasaran saham di Malaysia. Kebanyakkan pelabur yang melakukan strategi T3 hanya mengikut bulat-bulat panduan yang diajarkan di dalam buku-buku tulisan "mat-mat saleh" di luar sana.. akibatnya..mereka akan untung sekali dan rugi 8 kali!..

Okey, itu lah teknik main saham yang digunakan..

Jika anda berminat dan serius bermain saham, tidak rugi memiliki teknik ini. In Sha Allah dengan berpandukan teknik ini dan usaha anda tanpa jemu. Ia membuatkan anda berjaya dalam permainan saham ini. Anda boleh memilikinya melalui link Panduan Sistem Saham ini..

Terima kasih membaca artikel Senarai Syarikat Broker Saham Di Malaysia..

Baca juga :

2 comments.. read them below or add one

Elih Japahar Elih Japahar 31 Mei, 2017 07:10
Perkongsian bagus Jie..sy pun tengah belajar main saham ni..moga dibentangkan jalan kejayaan hee