Header Ads

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Rugi pulak lepaskan kalau lepaskan peluang join segmen dari Tuan HH. Jarang-jarang beliau anjurkan segmen. Kali ini segmen beliau memang menarik minat admin, siapa tak nak trafik meningkat dengan mendadak, kan..

Dapat backlink lagi..

Jadi, admin nak tengok berapa trafik maksimum blog ini dapat target dengan join segmen dari Tuan HH. Dan ingin menguji berapa income yang dapat bila trafik tinggi tanpa menggunakan nichi-nichi khas..


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat Penyertaan Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
Okey, syarat pun senang saja, kan..


Artikel yang ingin trafik diroketkan oleh Tuan HH :

Sudah diberikan link artikel tersebut, awesome dapat anjurkan segmen macam ini. Akan datang harap dapat anjurkan segmen yang lagi super awesome..

Sekian..

Terima kasih membaca artikel Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"..

6 ulasan:

  1. selamat bersegmen ye :) gerenti trafik gempak

    BalasPadam
  2. saya tak sempat nak join..lambat dapat info

    BalasPadam
  3. Terima kasih kerana sudi join saya yang tak seberapa tu. In Sha Allah, saya akan tunaikan janji saya pada 11 Mac malam ye ...
    ..
    Nanti lihat dashboard blog, pastu kalau sudi share .. jgn lupa tag saya ye..

    BalasPadam
  4. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    BalasPadam