Mahukah Anda Miliki Panduan Belajar Buat Blog Percuma

Mahukah Anda Miliki Panduan Belajar Buat Blog Percuma. Susulan dari artikel sebelum ini yang berjudul Belajar Buat Blog. Adakah anda sudah baca, jika ya, pastinya anda sudah dapatkan panduan yang ditulis oleh Tuan Anuar, kan..

Bagaimana yang belum membacanya lagi..

Buat pengetahuan anda, melalui artikel terebut. melalui panduan belajar buat blog, anda akan belajar setup blog, teknik SEO, jana income dengan program affiliate dan sebagainya. Lebih menarik, panduan ini diberikan secara percuma sahaja. Tapi nak dapatkan anda kena daftar dulu la..


Mahukah Anda Miliki Panduan Belajar Buat Blog Percuma


Mahukah Anda Miliki Panduan Belajar Buat Blog Percuma

Apa yang boleh admin katakan, rugi anda kalau tak dapatkan panduan lengkap belajar buat blog secara percuma. Ini antara isi kandungan yang diajar dalam panduan tersebut, anda sedut ilmu tersebut dan praktikkan dengan konsisten.
In Sha Allah hasilnya akan datang. Okey, antara isi kandungannya..

Bab 1 : Nak buat blog tentang apa?
Bab 2 : Langkah-langkah buat blog dengan blogspot
Bab 3 : SEO Nadi Kekuatan Blog
Bab 4 : Buat duit dengan blog
Bab 5 : Rahsia Buat Duit Dengan Affiliate
Bab 6 : Rahsia buat duit melebihi 4 angka diinternet

Bab 7 : Rumusan dan penutup

Nak dapatkan panduan tersebut dari A hingga Z. Anda boleh download melalui link Panduan Belajar Buat Blog ini. 

Program Affiliate Yang Boleh Sertai

Di artikel ini admin sertakan sekali program affiliate yang boleh anda join dan promosi, ia jugak secara percuma. Jika anda berjaya menjual satu produk dalam mana-mana affiliate, boleh tahan komisen yang diterima..

Seperti program affiliate Klikjer..

Antara beberapa program yang boleh anda sertai ialah..

  1. Lazada
  2. Zalora
  3. klikjer
  4. Serius Media
  5. Tudung Si comel
  6. DuitVideo
  7. Tim Infokerjaya
  8. Involse Asia
  9. Agoda
  10. Booking.com

Dan banyak lagi, anda search saja di google dengan kata kunci "program affiliate Malaysia". Berlambak dalam tu, anda pilih dan cuba promosi dengan kreatif dan konsisten..

Nak belajar..

Anda download saja panduan tersebut..

Sekian..

Terima kasih membaca artikel Mahukah Anda Miliki Panduan Belajar Buat Blog Percuma..


Bantu admin Subscribe channel ini. Tolong ya anda semua Subscribe Jie Susanos. Channel yang masih dalam pembelajaran..huhu..

4 comments.. read them below or add one

lokman amirul lokman amirul 30 Mac, 2017 12:18
info menarik nie...panduan yg berguna bagi blog newbie perlu follow...sgt bermanfaat
Suriya Majid Suriya Majid 30 Mac, 2017 18:18
seronok belajar pasal blog, lagi seronok bila blog dah jadi mesin duit