Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online

Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online. Adakah anda berminat menjalankan Bisnes Online ? Tidak dinafikan ramai yang berminat dengan bisnes online. Jika anda perhatikan, ramai yang menjual sesuatu produk menggunakan teknologi online seperti promote produk tersebut di blog, media sosial (instagram atau facebook) dan sebagainya..

Biasa la, cari rezeki halal, kan..

Adakah anda bercita-cita berniaga online walaupun secara kecil-kecilan. Tapi, mungkin anda tidak tahu di mana nak cari barang murah dan nak guna platform apa untuk memulakan bisnes online anda. Mungkin, perkongsian dari admin dalam artikel ini akan membuka jalan untuk anda menjadi usahawan bisnes online berjaya..huhu..


Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online


Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online

Dua panduan yang boleh admin syorkan pada anda, satu panduan untuk anda memborong barang murah dari China dan satu panduan lagi cara untuk anda menjual produk anda melalui media sosial seperti instagram. Dari situ dapat lah anda memulakan perniagaan online..

Boleh katakan..

Panduan Rahsia Taobao untuk anda belajar borong barang murah dari China secara online dan Panduan Bisnes Instagram untuk anda menjalankan bisnes online. Permulaan bisnes online lebih baik buat secara kecil-kecilan..

Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online

Kenapa Harus Miliki Panduan Rahsia Taobao

Banyak kali dah admin ceritakan kelebihan Rahsia Taobao ini untuk mereka yang nak jadi usahawan online. Apa yang boleh diringkaskan, ia sangat sesuai untu anda yang ingin borong sendiri secara online tanpa mengharapkan orang tengah, dari situ banyak sangat yang boleh dijimatkan seperti pengaliran wang..

Sekarang, kan generasi online..huhu..

Apa kelebihan panduan ini sehingga anda harus milikinya. Banyak sangat ilmu dan rahsia yang anda akan belajari dalam rujukan ini supaya anda tidak ditipu, antaranya ialah..

  1. Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku
  2. Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!
  3. Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com 
  4. Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!
  5. Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat"  
Ingin tahu selok belok borong barang murah secara online, boleh rujuk link Panduan Rahsia Taobao ini..


Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online


Kelebihan Bisnes Instagram Untuk Bisnes Online

Panduan Bisnes Instagram pun sudah banyak kali admin kongsikan dalam blog ini, ingin tahu secara detail powernya instagram untuk bisnes online anda, seharusnya anda baca dan pahaminya..

Kenapa Tuan Nigel Ong syorkan anda berniaga online di instagram..

Apa yang pasti kelebihan panduan ini akan membuatkan terbuka hati menjual produk-produk anda instagram. Nak buka instagram tak gunakan modal pun, cuma kena ada ilmu dalam bisnes online ini. Antara kelebihannya ialah..

  • Bahagian Pengenalan
  • Bahagian 2: Apa Itu Instagram?
  • Bahagian 3: Kenapa Kedai Online Instagram?
  • Bahagian 4: Langkah-langkah Meletupkan Jualan Di Instagram
  • Bahagian 5: Bina Follower.
  • Bahagian 6: Berinteraksi Dengan Follower Anda.
  • Bahagian 7: 9 Point Emas Posting Dalam Instagram!
Nak tahu secara detail selok belok panduan bisnes online di media sosial, anda klik Panduan Bisnes Instagram ini..




Okey, itu apa yang admin boleh kongsikan. Admin tahu, rakyat Malaysia ini suka berniaga tapi kebanyakkannya tidak tahu cara nak memulakan perniagaan atas talian atau online..

Jadi..

Dengan dua panduan yang telah admin sebutkan dapat membantu anda menjalankan bisnes online dangan lancar dan berjaya..

Sekian..

Terima kasih membaca artikel Dua Panduan Untuk Memulakan Bisnes Online..

0 comment... add one now