06 Februari 2017

Uji Bakat Mencari Ramli 6

Uji Bakat Mencari Ramli 6. Anda pasti tahu rancangan ini, kan. Yang selalu ke udara tak silap admin di TV3. Rancangan yang mencari bakat bola sepak di kalangan kanak-kanak di Malaysia.Mencungkir bakat bola sepak untuk generasi seterusnya demi bola sepak Negara tercinta..huhu..

Adakah anak anda mempunyai skill bermain bola..

Admin frust, kalau la 10 tahun lepas sudah anda rancangan untuk mengasah bakat bola sepak kanak-kanak, sudah pasti sekarang ini admin sudah bermain dengan club Manchester United. Sudah  pasti persaingan menjaringkan gol dengan Ibrahimmovic seperti perlawanan semalam..

Kihkih.. Buat lawak pulak admin..


Uji Bakat Mencari Ramli 6


Pengenalan Mencari Ramli

Adakah anda tahu kenapa rancangan ini diberi nama Mencari Ramli ? Jika anda tahu duduk diam-diam. Jika tak tahu, Sini admin nak ceritakan kenapa pilih nama tersebut..

Nama Ramli dipilih kerana ia mencerminkan 3 komponen utama rakyat Malaysia yang majmuk..

RAM - India, Li - Cina, RAMLI - Melayu

Adakah anda Ramli yang mereka cari?

Okey, anda sudah tahu kenapa diberi nama tersebut..


Tarikh Dan Tempat Uji Bakat Mencari Ramli 6 2017

Oleh sebab akan ni pemalas, malas pulak nak tulis tempat uji bakat seluruh negeri satu persatu. Banyak, kejang punggung duduk lama-lama dan menaip uji bakat tersebut..

huhu..

Berikut admin kongsikan tarikh dan tempat ujibakat mencari ramli musim 6. Anda boleh rujuk website teammalaysia .. Anda jugak boleh terus membut pendaftaran secara online melalui website tersebut..

Jadi..

Kalau anak anda menunjukkan minat dan ada bakat bermain bola sepak. Sokong mereka dan dedahkan melalui pertandingan sedemikian..

Anda boleh membuat permohonan uji bakat mencari Ramli secara online saja. Tidak perlu isi borang dah..

Isi borong online >> Daftar Mencari Ramli

Ikuti langkah isi borong online yang mereka sudah sediakan..

Uji Bakat Mencari Ramli 6


Hadiah Pemenang Mencari Ramli Musim 6

Bagusnya anda dilatih oleh jurulatih yang berkelayakan dan dapat membantu meningkatkan permainan bola sepak anda..

Dan..

Selepas pertandingan yang memenatkan, pastinya akan bertuah muncul sebagai pemenang. Hadiah pemenang mencari ramli seperti..
  • Penajaan sepenuhnya ke MANCHESTER
  • Beramah mesra & pelajari rahsia pemain-pemain utama MANCHESTER UNITED
  • Peluang untuk dilatih oleh jurulatih bertaraf antarabangsa di MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOLS (UK)
Anda hendak menjadi Ramli yang seterusnya, sila perhatikan taraikh dan lokasi uji bakat di tempat masing-masing. Dan semoga info ini memberi manfaat untuk anda..

Sekian..

Terima kasih membaca artikel Uji Bakat Mencari Ramli 6..

9 comments:

  1. mencari ramli ni setiap tahun ade ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. RASANYA SETAKAT NI SETIAP TAHUN ADA..

      Padam
  2. Tak de anak kecik lagilah Jie...
    Apa jadi anak anak yg dibawah Ramli 5 ye Jie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAHA..ENTH LA KAK..JIE CUMA KONGSIKAN MANALAH TAHU ADA YG BERMINAT..

      Padam
  3. Terbaiklah. Pupuk minat anak bmain bola. Boleh jadi pmain Ramli nanti. Huhu.

    BalasPadam
  4. Bola sepak sekarang mmg besar prospeknya kalau betul2 serius dan displin. Menarik rancangan ni.

    BalasPadam
  5. semoga bertemu ramli yang berkaliber

    BalasPadam
  6. cuma sy tertanya2... bekas2 juara sebelum ni mn ya diorg semua?

    BalasPadam
  7. Member teman menguruskan program nie... bagus tau, utk pembangunan bola sepak negara...

    BalasPadam