Header Ads

PERCUMA 11 Video Strategi Pemasaran Intenet Untuk Bisnes Online

PERCUMA 11 Video Strategi Pemasaran Intenet Untuk Bisnes Online. Jika anda menjumpai artikel ini, pastinya anda tengah tercari-cari info strategi pemasaran intenet untuk bisnes online, kan. Jika betul, anda seorang yang bertuah kerana dalam artikel ini admin nak share video tersebut untuk anda yang awesome dan menjadikan anda lagi awesome dalam bisnes online..

In Sha Allah semua produk boleh digunakan dalam video online marketing ini..

Lebih-lebih lagi 11 video ini akan dibagikan secara PERCUMA untuk anda, bagi anda yang baru nak berjinak-jinak dalam bisnes online. Wajib benar dapatkan strategi pemasaran untuk bisnes online anda tu..

PERCUMA 11 Video Strategi Pemasaran Intenet Untuk Bisnes Online

PERCUMA 11 Video Strategi Pemasaran Intenet Untuk Bisnes Online

Anda pastinya tidak sabar bagaimana untuk dapatkan 11 video PERCUMA itu, kan. Sifu mana yang baik hati bagi percuma teknik pemasaran online ? Orang bagi percuma, admin pun ambil jugak. huhu.. Admin download melalui 11 video High Impact Newbie ini..

Apa lagi, download ler..huhu..

Anda bertuah kerana dalam video ini anda akan diajar oleh pakar dalam online marketing iaitu Sifu Jamal atau lebih dikenali sebagai Sifu FBads. Ambil peluang ini belajar selok belok strategi pemasaran untuk bisnes online. Dengan usaha yang betul dan jujur, bisnes anda akan berjaya..

Kelebihan Dalam 11 Video Strategi Pemasaran Intenet

Berikut kami share secara ringkas isi kandungan dan kelebihan bila anda belajar strategi dalam Video Strategi Pemasaran Intenet ini. Video ini lebih ditujukan pada mereka yang newbie dalam bisnes online tapi ia mesti jugak sesuai untuk anda yang sudah lama berniaga online..

Antara kandungannya ialah..

  • 1-3 Selecting the product and choosing a niche (Self-Expertise, Product Demand & Interest)
  • 4-5 Product VALIDATION (Tools & Survey)
  • 6 STRATEGI Buat Duit Dengan ON9 Tanpa MODAL
  • 7 The FASTEST and EASIEST platform to start selling your product
  • 8 The SECRET of Profile FB vs FB Page
  • 9 The POWER of branding
  • 10 RESTRUCTURING your page like an EXPERT
  • 11 MOST PROVEN FB Ads Techniques


Okey, itu antara ilmu yang Sifu Jamal sharekan..

PERCUMA 11 Video Strategi Pemasaran Intenet Untuk Bisnes Online

Siapa Yang Harus Miliki Video High Impact Newbie

Huhu, semua pun boleh dapatkan video ini. Ia akan lebih baik lagi jika anda ialah..

  1. Baru hendak berjinak-jinak dalam bisnes online
  2. Sudah ada bisnes online tapi untungnya tidak seberapa.
  3. Surirumah
  4. Kakitangan awan dan swasta
  5. Tengah mencari peluang bisnes sendiri
  6. Dan sebagainya..
Bagaimana nak dapatkan video tersebut, anda masuk web Sifu FBads ini. Klik pada "klik sini untuk tonton" selepas itu anda masukkan email. Buka email anda, sahkan email ada itu. Dan anda akan menerima email 11 video tersebut secara berperingkat..

Semoga ianya bermanfaat..

Sekian..



3 ulasan:

  1. Wah, bagusnya ada video strategi pemasaran untuk newbies ni

    BalasPadam
  2. CARA BISNIS YG PATUT DIPELAJARI UTK TAMBH PNDPTAN

    BalasPadam
  3. Mendalami dan mempelajari strategi pemasaran mcm ni mmg sgt bagus.. dunia dah semakin maju, persaingan pun semakin tinggi kan

    BalasPadam