Harga Mesin Soft Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim

Harga Mesin Soft Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim. Sorf aiskrim jugak dikenali aiskrim lembut. Betul kah? Anda tolong jawab..huhu. Fuh, puas godek-godek google cari maklumat harga Mesin Sorf Aiskrim, boleh la cuba mulakan bisnes aiskrim secara kecil-kecilan atau part time. Kecewa dengan harga barang yang naik mendadak tahun ini..

Tapi..

Hidup perlu diteruskan..

Jadi..

Mana-mana rasa kewangan makin berkurangan, boleh cuba mulakan bisnes aiskrim yang modalnya tidak tinggi. Bergantung jenis-jenis aiksrim yang ingin anda jual. Anda boleh rujuk Panduan Bisnes Aiskrim ini untuk mendapatkan info lengkap. Dalam artikel ini admin hanya nak share harga mesin soft aiskrim sahaja..


Harga Mesin Sorf Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim


Harga Mesin Sorf Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim

Harga untuk mesin soft aiskrim atau aiskrim lembut ini mahal sikit, ada sampai ribu-ribu dan ada jugak ratus-ratus. Admin sekeluarga memang suka dengan sorf aiskrim ini. Kalau jumpa di event atau kenduri kahwin, memang admin tak melepaskan peluang untuk merasakannya aiskrim kon..huhu..

Awesome lagi kalau cuaca panas..

Okey, berbalik pada harga mesin soft aiskrim. Ini antara yang admin dapat kongsikan. Ada murah ada mahal. Lagi besar dan canggih mesin tersebut, harganya pun pasti lebih mahal, kan. Sedikit perkongsian..

  1. Soft Ice Cream Machine 3 Flavour - RM4700
  2. Soft ice cream yogurt machine tabletop 28 liter - RM6500
  3. Ocean power soft ice cream machine - RM8000
  4. Soft ice cream machine tabletop - RM4200
  5. Soft ice cream machine (Rental) - RM700
  6. Soft ice cream machine (Rent) RM700

Dimana nak cari mesin sorf aiskrim ? Entah la, admin pun tidak tahu..huhu. Admin bergurau saja..

Anda boleh rujuk sini > Harga Mesin Soft Aiskrim

Jika anda sudah ada mesin aiskrim, anda kena ada ilmu bagaimana nak menjadikan bisnes aiskrim berjaya dan mendapat keuntungan setimpal. Admin syorkan selok belok perniagaan ini melalui Panduan Bisnes Aiskrim..


Harga Mesin Sorf Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim



Lokasi Sesuai Memulakan Bisnes Aiskrim

Apa yang pasti lokasi sesuai nak memulakan bisnes aiskrim secara part time atau kecil-kecilan. Anda boleh cuba di beberapa lokasi yang sesuai. Antaranya ialah..

  • Kenduri kahwin
  • Event
  • Pasar malam
  • Kawasan sekolah
  • Taman rekreasi
  • Dan sebagainya


Contohnya macam abang hensem dalam foto di atas..huhu..

Anda pasti mahu merubah masa depan anda, kan. Cuba la dengan memulakan bisnes aiskrim secara kecil-kecilan. Dan mahu belajar selok belok perniagaan, boleh baca Panduan Bisnes Aiskrim ini..

Sekian..

Terima kasih membaca artikel Harga Mesin Soft Aiskrim Untuk Bisnes Aiskrim..

{ 10 comments.. read them below or add one }

raihanah raihanah 21 Februari, 2017 08:32
ramai peminat aiskrim, kena kira ROI bila boleh balik modal camtu
nohas nohas 21 Februari, 2017 10:10
suka soft icecream..vanila + coklat flavour..
bisnes kat rumah pun ok jg..
suhaimy suhaimy 21 Februari, 2017 12:38
Soft tuan bukan sorf.. :)
Jie Susanos Jie Susanos 21 Februari, 2017 13:25
Huhu..slap plak..thank tuan bgtau..
Elih Japahar Elih Japahar 23 Februari, 2017 17:09
Boleh tahan..suka sgt makan aiskrim, nk bisnes aiskrim jugaklah nanti..huhu
reezluv reezluv 12 September, 2017 16:25
dapat jual time musim panas mesti syok gile