02 Februari 2017

Biodata Saiful @ Usop Mentor Milenia 2017

Biodata Saiful @ Usop Mentor Milenia 2017. Wah, rasanya sekarang ini mentor milenia 2017 lagi gempak dan viral dari tahun-tahun sebelumnya. Kenapa boleh sampai viral sampai macam tu ? Anda tolong jawab..huhu..

Setakat entry ini ditulis mentor milenia sudah memasuki minggu ketiga..

Adakah menjadi viral di media sosial dan YouTube disebabkan oleh Saiful atau Usop. Yes, nampaknya nama usop mentor milenia kini tranding di mana-mana. Bagaimana membuatkan Usop tiba-tiba popular ?

Biodata Saiful @ Usop Mentor Milenia 2017

Biodata Saiful @ Usop Mentor Milenia 2017

Okey, melalui blogpost ini kami kongsikan secara ringkas Biodata Usop Mentor Milenia 2017 yang ditaja oleh Neffos. Kami kali pertama dengar suara mamat ni power jugak..huhu.  Sedikit biodata usop untuk anda..

Nama Penuh : Muhammad Saiful Naim Muhd Noor
Nama Komersial : Saiful @ Usop
Umur : 20 tahun (2017)
Asal : Kulim, Kedah
Program Realiti : Mentor Milenia 2017.

Mentor : Hazama 

> Akan dikemaskini dari masa ke semasa..

Apa Yang Membuatkan Usop Popular 

Usop merupakan salah seorang protage Hazama dalam rancangan realiti Mentor Milenia 2017. Kalau anda tengoh video semasa Usop menghadiri uji bakat memang kelakar giler. Bermula uji bakat dengan mentor Black, lepas tu Akim dan terakhir dengan Hazama..

Dengan perwatakan yang bersahaja, Usop memang awesome. Mampu menarik perhatian orang ramai..

Akhirnya berjaya di bawah mentor Hazama. Anda tengok, kan Usop menyanyikan lagu "Permata Cinta" dari penyanyi asal Aiman Tino. Awesome, kan, memang kacak habis..huhu..

Saksikan video uji bakat Usop Mentor Milenia dan lagu permata cinta..


   


Semoga berjaya Usop..

Sekian..


Terima kasih membaca blogpost Biodata Saiful @ Usop Mentor Milenia 2017..

1 comments: