06 Disember 2016

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016. Pastinya ramai di kalangan anda yang suka dengan ceramah daripada beliau, kan. Beliau dikenali sebagai penceramah yang lucu dan awesome bila berkata-kata dan memberi nasihat dalam ilmu Agama..

Ramai yang mengenali beliau, kan..

Melalui sumber di Fb beliau, sedikit perkongsian jadual kuliah bulan disember yang dapat anda follow. Jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama dan dengar ceramah daripada beliau..

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016

Bagi mereka yang berada berdekatan dengan Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus, sila bookmark tarikh tersebut. Hebohkan jugak pada rakan-rakan, ahli keluarga dan di sekitar anda. 

Jom ramai-ramaikan ke majlis yang penuh dengan ilmu ini. 

Jika perhatikan jadual tersebut, padat ceramah beliau. Boleh katakan setiap hari ada undangan. Itu belum lagi yang tidak termasuk dalam jadual ini. Emm, anda pernah pergi tak ceramah beliau ? hehe..

Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016


Jadual Ceramah Ustaz Azhar Idrus (UAI) Disember 2016

Foto di atas antara jadual ceramah UAI yang telah dikongsikan untuk kita semua. Jika perhatikan kebanyakkan ceramah beliau di kawasan pantai timur dan ada jugak di negeri lain seperti Negeri Sembilan..

Banyak undangan ceramah..

Jadual kuliah bermula di Surau Hajah Wan Esah  dan berakhir di Stadium Sultan Muhammad Kota Bharu. Yang last tu dekat dengan kampung ni, In Sha Allah ada peluang boleh join jugak..hehe..

Sebarang perubahan lokasi dan tarikh boleh rujuk FB beliau.



5 comments:

  1. rasa mcm dah lama UAI x dtg ke KL

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah nanti ada la tu..huhu

      Padam
  2. Penuh..2, 3 hari je takde kuliah..selalu dgr kt youtube..

    BalasPadam
  3. Penuh..2, 3 hari je takde kuliah..selalu dgr kt youtube..

    BalasPadam