09 November 2016

Jana Wang Online Melalui penyertaan Contest



Jana Wang Online Melalui penyertaan Contest. Dulu-dulu rasa macam tidak percaya dengan blog boleh menjana side income secara online. Baca artikel dari sahabat-sahabat blogger, ada yang share dapat jana wang setiap bulan dengan online saja..

Dari situ la semangat nak terokai dunia online bermula..haha..

Pengalaman tahun lepas sangat menarik untuk aku, dari situ la banyak blog hebat jana wang online aku skodeng seperti HH, BM, Titan, Reezluv dan banyak lagi blog hebat di luar sana. Buat muka tak malu mesej personal dengan mereka..

Boleh puji la mereka ni..


Jana Wang Online Melalui penyertaan Contest


Jana Wang Online Melalui penyertaan Contest

Seperti tajuk di atas, salah satu untuk jana wang di blog secara online dengan menyertai contest, biasanya contest yang dianjurkan bukan sebarangan, hadiahnya memang membuatkan anda tertarik..

Seperti contest yang dianjurkan kali ini..

Contest yang dianjurkan melalui blog Ben Ashaari berkenaan dengan produk Minyak Herba Asmak. Contest ini sudah bermula pada 7 November 2016, hadiah keseluruhan hampir bernilai 8K atau lebih..

Berkenaan dengan syarat, anda boleh melawati sendiri web tersebut melalui pautan yang sudah diberikan..(Klik Sini)




Peluang Jana Wang Online

Pastinya akan ramai yang akan turut serta, maklum lah hadiah kali ini lumayan..hehe. Biasanya bila dianjurkan contest, ketogeri SEO mesti anda. Jika anda power awesome dalam SEO, jangan lepaskan peluang ini..

Jika anda baru belajar..

Ini lah masanya test SEO anda..hehe..

Bila blogger anjurkan contest, kena la di war-war, kan. Betul tak. Dan sebagai salah seorang yang mencari peluang jana wang secara part time. In Sha Allah akan join. Pastinya sukar hendak memenangi ketogeri SEO dan artikel terbaik..


Sekian untuk artikel kali ini. Terima kasih membacanya, semoga mendapat something atau manfaat melalui artikel ini. Please share, komen atau follow +Google Jie Susanos tanda sokongan anda..


10 comments:

  1. SEO ni sy tak pandai, tpi kontes2 ni saya minat sangat hehe

    BalasPadam
  2. wahhh lumayan betul...good luck

    BalasPadam
  3. JANA DUIT ONLINE DGN BIJAKK

    BalasPadam
  4. BOleh tahan lumayan ganjaran diberikan.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum jie. Wahh bestnya. Hadiah lumayan. Semoga murah rezeki kamu jie. Hehehe dulu sheila rajin la join contest gini. Syok juga kalau menang hadiah best2 hehehe. Skrg da malas nak menaip hehehhe

    BalasPadam
  6. wow! hadiah lumayan. boleh cuba nasib :)

    BalasPadam
  7. Kaau SEO blog sis JM mmg kena reject

    BalasPadam
  8. Memang akan join contest contest gini... Mana tau ada rezeki kan.. >_<

    BalasPadam
  9. Rezeki tu ada dimana-mana, sy berminat nk join jugak...belum cuba belum tau hehehe...tq tuan

    BalasPadam