12 November 2016

Cara Borong Barang Murah Secara Online Dari China



Cara Borong Barang Murah Secara Online Dari China. Dari dahulu lagi, jika hendak barang borong murah dari China, pastinya kena pergi sendiri ke negara tersebut. Hendak pergi ke sana pastinya lagi memerlukan kos yang tinggi..

Walaupun ramai yang tahu kos untuk ke sana memang tinggi, hingga mencecah ribuan ringgit tapi ramai saja pembekal, dropship, bisnes online, perniaga sendiri borong barang murah dari China..

Nampaknya kos untuk ke China tidak membebankan mereka langsung, ada antara mereka siap melancong lagi. Nampak gaya mereka ini jenis yang poket tebal..huhu. Atau ada antara mereka yang tidak tahu borong barang murah secara online sudah boleh digunakan di seluruh dunia..


Cara Borong Barang Murah Secara Online Dari China
Kredit Foto | Klik Sini


Cara Borong Barang Murah Secara Online Dari China

Sekarang ini zaman sudah berubah, dengan hujung jari sudah boleh borong murah dari China. Apa yang menyebabkan ramai yang borong barang sana, pastinya kerana harga barang sangat rendah, kan..

Dan..

Bila dapat jual di Malaysia, untungnya 2 kali ganda dari modal yang digunakan. Lebih-lebih untung bila import secara online, siapa yang tidak gembira bila dapat untung macam tu, kan. Anda pastinya tertarik atau mula berminat untuk bisnes online secara kecil-kecilan..

Juga ingin tahu cara borong barang murah secara online dari China, di sini lah anda patut cara dulu ilmu atau info macam mana hendak borong barang tersebut. Aku syorkan anda baca Rahsia Taobao, dari situ serba sedikit anda tahu macam mana mereka boleh import barang murah..


5 Rahsia Taobao Bantu Anda Borong Barang Murah Dari China


Panduan rahsia taobao ditulis oleh Nigel Ong yang berjaya sebagai USAHAWAN ONLINE dan memang berpengalaman dalam borong secara online melalui website Taobao.com. Andakah anda pernah mendengar website ini ?

Ia lebih kurang sama dengan alibaba.com tapi sedikit perbezaannya, boleh borong secara sederhana. Sesuai untuk anda yang ingin bisnes online secara kecil-kecilan, borong dari 1 barang hingga 500 barang..


Emm, sudah jauh membebel, berbalik pada 5 rahsia taobao. Anda baca dengan teliti setiap point yang dinyatakan dalam panduan tersebut..


    Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku
    Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!
    Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com 
    Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!
    Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng"Ayat" 

Rahsia ini anda akan tahu bila anda dapatkan panduan penuh tersebut. Ilmu ini jugak dapat membantu anda dari ditipu semasa berurusan dengan web online yang was-was dengan cara kerjanya..


Video Daftar Taobao

Sedikit penkongsian cara daftar taobao untuk anda, seharusnya anda tahu website taobao,com ini sepenuhnya dalam bahasa cina. Jika anda tidak faham, pastinya anda tidak dapat borong barang dari China secara online..

Dan Rahsia Taobao dapat menyelesaikan masalah anda. Okey, jom kita layan video dahulu..



Sudah menonton ?


Kesimpulannya, tidak faham bahasa mereka pun tidak apa janji anda sifu atau pakar yang bagi panduan bagaimana cara nak borong online dari China sehingga berjaya. Anda pun boleh dapatkan ilmu tersebut melalui rahsia taobao..

Berminat ?

Klik pautan dibawah..



Sekian untuk artikel kali ini. Terima kasih membacanya, semoga mendapat something atau manfaat melalui artikel ini. Please share, komen atau follow +Google Jie Susanos tanda sokongan anda..


16 comments:

  1. pernah dengar org cerita2..barang disana mmg murah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu..tringin gk nk cuba borong barang murah dari china..

      Padam
    2. Mmg murah tp kena pandai bargain sbb dorang letak harga tggi

      Padam
  2. kawan-kawan saya pun dah mula borang barang dari china. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kwan2 bro mmg mnat berniaga..tu la borong barang murah..hehe

      Padam
  3. Brg2 china ni byk duplicate tp berkualiti dan harga juga not bad

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..bgus la berkualiti borong barang dari china..

      Padam
  4. Poket nipis un boleh pegi ke china paling penting kena pandai budget

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih utk maklumat ini JM..nanti boleh la jie sendiri borong barang murah..

      Padam
  5. Cara dulu ilmu or cari dulu ilmu ��

    BalasPadam
  6. first time dgr taobao ni...go shop pun jual barang buatan China..

    BalasPadam
    Balasan
    1. laman web borong barang murah jer..dr china..

      Padam
  7. Memang panduan yg amat berguna untuk memborong barang dari China secara online..minat berniaga? inilah panduan terbaik untuk anda..

    BalasPadam
  8. Sebenarnya tidak la susah sangat beli barang kat taobao ni.. Lagipun pembayaran dia melalui bank malaysia.. Sebab mereka sudah ada gateway payment for malaysian..

    Setiap bulan ada saja beli barang kat website taobao.. Itu pun beli barang untuk keperluan, kadang beli baju kat sana.. Sebab beli banyak dapat lagi murah..

    Pastu jual balik kat Malaysia... >_<

    Jual kat instagram or fanpage fb pun ok juga.. hihihhi

    BalasPadam
  9. cocok ni untuk yang mau jualan secara online

    BalasPadam