Panduan Jana Pendapatan Dengan Bisnes Aiskrim


Panduan Berkesan Jana Pendapatan Dengan Bisnes Aiskrim. Artikel bisnes aiskrim yang seterusnya selepas artikel Cara Mulakan Bisnes Aiskrim yang ditulis baru-baru ini. Jika anda berminat hendak berniaga aiskrim, seharusnya dapatkan ilmu tersebut..

Elok jika nak mulakan bisnes aiskrim dengan modal yang kecil..

Di Malaysia ini, salah satu potensi perniagaan yang menggunakan modal yang kecil tapi pulangan untung yang agak besar adalah bisnes aiskrim. Sebab itu ia menjadi pilihan orang ramai tak kira lelaki atau perempuan..


Panduan Jana Pendapatan Dengan Bisnes Aiskrim
Kredit Foto : Klik Sini


Panduan Jana Pendapatan Dengan Bisnes Aiskrim


Tapi hanya segelintir saja yang berjaya dalam bisnes aiskrim. Yang mengalami kegagalan, anda seharusnya bangga kerana berani mencuba dan mengambil risiko. Orang kata, kegagalan membuka sejuta peluang kejayaan..

Tapi..

Pernah tak anda berfikir kenapa bisnes aiskrim aku tak berjaya..

Itu sudah semestinya, kan. Penyebabnya mungkin salah satu yang disebut. Satu, tiadanya ilmu dalam bidang jual beli aiskrim. Kedua, cepatnya nak untung dan ketiga, kualiti aiskrim ada tidak bagus..

Jika anda ingin berjinak-jinak atau membaiki skill anda dalam buatan aiskrim dan cara pemasaran perniagaan aiskrim anda. Aku syorkan anda mendapatkan panduan yang ditulis oleh Afiq Dato’ Rusly. Banyak pengalaman beliau dalam bidang kulinari dan beliau share melalui panduan tersebut. Anda klik jer "Panduan Bisnes Aiskrim" ini untuk mendapatkannya..

Anda jer yang mampu merubah masa depan..


Isi Kandungan Panduan Bisnes Aiskrim

Serba sedikit yang boleh dikongsikan isi kandungan yang terdapat dalam panduan tetsebut, sejujurnya aku pun tak baca panduan bisnes aiskrim dengan lengkap. Jadi, ini point-point penting yang akan pelajari dan mendalami dalam rujukan tersebut..

  1. Bab 1: Jom Bisnes Aiskrim
  2. Bab 2: Bagaimana Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim Secara Part-time?
  3. Bab 3: Apa Persiapan Memulakan Bisnes Aiskrim?
  4. Bab 4: Rahsia Pemprosesan Aiskrim
  5. Bab 4.1: Carta Alir Pemprosesan Aiskrim
  6. Bab 5: Info Asas Tentang Aiskrim.

Jadi, boleh dapatkannya jika berminat..


Jual Aiskrim Tambah pendapatan

Jual aiskrim macam sudah jadi fanomena pulak, pergi kemana-mana pasti ada yang menjualnya. Ini menunjukkan bisnes aiskrim ada potensi untuk menambah pendapatan. Tak kira yang menjual aiskrim secara part time atau full time..

Anda apa lagi, berminat rebut la peluang ini..

Yang anda kerja tetap pun pandai mengambil peluang mencari pendapatan sampingan. Mungkin selepas mereka membaca panduan tersebut membuat mereka celik mata dan terus menceburi bidang ini..huhu..



Anda pun boleh menambah pendapatan. Klik pautan yang disediakan..


6 comments.. read them below or add one

paridah paridah 15 Oktober, 2016 12:29
BERANI MULAKAN BISNIS RAJIN TENTU AKAN BERJAYA N PERLU JUGA ADA ILMU
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 16 Oktober, 2016 07:22
Terima kasih atas perkongsian ini....
Husna Rahman Husna Rahman 16 Oktober, 2016 15:23
isi yg mantap ..tebaik!!

mcm biasa nak masuk dunia bisnes jiwa kena kental dan jangan penah tahu apa itu putus asa...yg perlu tahu usaha dan ilmu je..gain bebanyak 2 tu Insyaallah maju bisness..apa2 bisnes pun lah...
Jie Susanos Jie Susanos 15 November, 2016 20:19
huhu..panduan bisnes aiskrim utk sesiapa jer..
Jie Susanos Jie Susanos 15 November, 2016 20:25
nk cuba yg lagi mantap husna..trima ksih singgah sini dan baca panduan bisnes aiskrim..