27 Oktober 2016

Harga Mesin Atau Tong Aiskrim


Harga Mesin Atau Tong Aiskrim. Perniagaan menjual aiskrim menjadi pilihan masa kini bagi rakyat Malaysia. Faktor utama yang menjadikan bisnes aiskrim pilihan kerana mudah dijalankan. Selain modalnya yang rendah, keuntungan yang diperolehi lumayan..

Dan.. 

Ia bergantung pada kerajinan anda..

Datangnya hujung bulan, bila dapat gaji aku selalunya rajin belanja family di MCD..haha. Selalunya aiskrim wajib order ialah Sunday Choclate, aiskrim itu memang sangat sedap dan dengan harganya yang murah. Anda pergi sana, perhati tidak mesin aiskrim tersebut ?


Harga Mesin Atau Tong Aiskrim
Sumber Foto | Klik Sini


Harga Mesin Atau Tong Aiskrim

Melalui carian dan info-info yang aku cari di intenet dan dari sumber-sumber luar yang boleh dipercayai. Sedikit perkongsian harga mesin atau tong aiskrim untuk anda yang ingin memulakan bisnes aiskrim..
  • Harga mesin aiskrim colek  - RM2000
  • Harga mesin solt ice cream(aiskrim lembut) - RM4500-5500
  • Harga mesin aiskrim goyang - 60 ACUAN    : RM 590.00 | 80 ACUAN    : RM 620.00 | 100 ACUAN  : RM 650.00 

Hanya 3 jenis mesin aiskrim saja dapat aku share, tidak banyak sumber-sumber harga tong aiskrim yang dikongsikan untuk manfaat bersama. Bagi yang sudah pro dalam bisnes aiskrim, dialu-alukan share dalam artikel ini..



Jika anda tidak mahir dalam pemprosesan aiskrim, anda boleh rujuk panduan bisnes aiskrim..

Download sini >> Panduan Bisnes Aiskrim

Rujukan Panduan Bisnes Aiskrim Untuk Anda


Sedikit imbasan panduan bisnes aiskrim yang menjadi pilihan orang ramai, samada berniaga secara sambilan atau sepenuh masa. Dengan info yang diberikan, In Sha Allah dapat mengelakkan anda kerugian. Point penting disini..

  • Bab 1: Jom Bisnes Aiskrim
  • Bab 2: Bagaimana Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim Secara Part-time?
  • Bab 3: Apa Persiapan Memulakan Bisnes Aiskrim?
  • Bab 4: Rahsia Pemprosesan Aiskrim
  • Bab 4.1: Carta Alir Pemprosesan Aiskrim
  • Bab 5: Info Asas Tentang Aiskrim

Jadikan rujukan tersebut semangat untuk anda dalam bisnes aiskrim. Dengan kudrat dan kreativiti anda, akan menjadikan anda USAHAWAN yang berjaya. Berminat, klik pautan yang diberikan..

Download Sini >> Panduan Bisnes Aiskrim

9 comments:

  1. Bagus share macam ni.. boleh membantu sedikit mereka yg nak meniaga tu

    BalasPadam
  2. Bagus ni... peluang yg sgt baik. Nice sharing Jie.

    BalasPadam
  3. lebih murah berbanding modal bisnes lain

    BalasPadam
  4. terbaik la nie..bagus untuk dicuba..

    BalasPadam
  5. Senang nak refer nanti....hehe

    BalasPadam
  6. owh ada mesin dia. ramai orang buat ni skrg ni

    BalasPadam
  7. nice sharing... boleh difikir kan utk salah satu cabang bisnes yg boleh di ceburi ;)

    BalasPadam
  8. Perkongsian yang baik... boleh di fikir kan nanti bila tiba masanya...

    BalasPadam