20 Oktober 2016

3 Cara Awesome Jana Income Dengan Rahsia Uber


3 Cara Awesome Jana Income Dengan Rahsia Uber.  Entry ketiga berkenaan dengan Uber, sebelum itu klik sini dulu baca entry pasal uber yang sudah diterbitkan. Dan semoga entry kali ini mendapat manfaat bersama..

Belajar rahsia uber untuk menjana income setiap bulan..

Mesti anda tertanya-tanya, bagaimana uber ini mampu untuk menjana income ? Entah betul ke tidak. Jika anda hendak tahu, ada 3 cara untuk anda jana income menerusi rahsia uber. Caranya akan dinyatakan sebentar lagi..


3 Cara Awesome Jana Income Dengan Rahsia Uber


3 Cara Awesome Jana Income Dengan Rahsia Uber

Secara ringkasnya, cara ini memang awesome..huhu. In Sha Allah, berbekalkan usaha gigih anda, akan ada hasil atau habuan setiap bulan. Penerangan secara ringkas cara tersebut..

!. Jadi Pemandu Uber

Yup, perkhidmatan hantar penumpang bukan teksi saja anda di Malaysia, dengan Uber pun anda boleh jadi pemandu. Orang kata Pemandu Uber. Nak jadi pemandu anda mesti ada kereta sendiri, ada lesen dan anda mesti register dengan pihak Uber..

Bukti-bukti peribadi anda akan di rekodkan untuk tujuan keselamatan atau penipuan. Kelebihan anda boleh jadi pemandu uber secara part time, hujung-hujung minggu masa cuti boleh la buat kerja ini..


2. Jadi affiliate Rahsia Uber

Jika nak jadi ahli affiliate anda boleh daftar menerusi website "Rahsia Uber", pendaftarannya hanya percuma. Selepas itu anda boleh la promosi uber ini di mana-mana seperti blog, email dan media sosial..

Komisen yang ditawarkan agak lumayan iaitu RM40 untuk satu sale. Jadi, apa tunggu lagi, daftar sekarang..


3. Miliki Teknik Rahsia Uber Ini

Teknik ini yang paling popular dan mendapat keuntungan berganda. Rahsia ini menerusi pengalaman sendiri oleh Nik Razman yang telah menjadi pemandu uber dan usaha gigih beliau untuk jana income..

Anda boleh tengok sendiri website beliau, Rahsia Uber

Dan..

Anda sedut segala info dan buat langkah-langkah yang diajar dalam rujukan Bisnes Uber ini. 


Jadi..

Pilih la salah satu sumber pendapatan yang boleh dibuat menerusi Uber dan ingin mendapat income yang lumayan, usaha dan rajin kena kuat jugak la. Terima kasih membaca entry ini..

4 comments:

  1. Semoga tips yg diberi memnafaatkan mrk yg berminat mngusahkan uber

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..jadi la pemandu uber yg berhemah..

      Padam
  2. Perkongsian yg bagus buat manfaat mereka yg berminat jadi pengusaha uber ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi pengusaha uber yg berjaya..hehe

      Padam