Pendapatan Dari Blog | Part 2

Pendapatan Dari Blog | Part 2. Sekali lagi bulan ini, dimurahkan rezeki dalam blog awesome ini. Boleh katakan aku memang awesome, haha. Rasanya semalam ramai egen-agen affiliate khususnya dari Klikjer menerima komisen mereka..

Ini termasuk lah dengan aku sekali..

Tidak sia-sia aku belajar dari SEO kitab Pink. Guna sedikit modal, untung berganda-ganda. Tapi tidak mudah untuk dapatkan hasilnya, perlukan usaha dan sedikit kerja keras. Kena konsisten PRAKTIK la..


Pendapatan Dari Blog  Part 2


Pendapatan Dari Blog

Pendapatan dari blog hasil promosi bulan lapan, syukur la tiap-tiap bulan ada jugak sale yang diperolehi. Angka tidak la banyak tapi memadai la untuk bayar streamy setiap bulan tu. Itu pun kalau ada komisen masuk dalam bank ..huhu..

Masih banyak ilmu affiliate yang harus aku cari..

Jika anda ada blog, rugi la tak join affiliate ni. Salah satu sumber pendapatan untuk blogger. Jangan cakap tidak pandai, setiap orang boleh belajar, kan. Boleh belajar dari Ahmad Faiz melalui "Panduan Buat Duit Blog". 

Atau..

DVD Affiliate Ninja dari tim infokerjaya..


Target Pendapatan Dengan Affiliate

Nak buat apa-apa kena ada target, baru seronok buat kerja, kan. Macam aku la, setiap bulan target dapat sale melalui mana-mana affiliate yang aku promosi. Akhirnya, kebelakangan ini baru nampak hasilnya selepas berbulan-bulan tunggu..


Orang kata target tercapai..haha..

Semoga di bulan-bulan yang seterusnya macam ini jugak. Boleh la aku ke next level, target seterusnya. Target sikit-sikit dulu, kalau tinggi sangat nanti tak tercapai akalmu pulak..haha..

Okey..

Anda yang sedang membaca ni pun, mesti ada targer, kan..


Pendapatan Dengan Blog 

Tidak semestinya kena beli panduan jika nak belajar SEO atau buat income online ni. Anda pun boleh belajar dengan google, cari sahaja. Tapi macam biasa la, susah sikit. Kalau yang premiun, rujukannya A sampai Z la..

Berminat..

Belajar dengan Ahmad Faiz..Panduan Buat Duit Blog

{ 22 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 08 September, 2016 17:55
Alhamdulillah rezeki tu... tahniah Jie.. semoga terus sukses... aamiin :)
titan titan 09 September, 2016 08:52
tahniah beb.

boleh dapat lagi banyak tu nanti.
suri suri 09 September, 2016 10:41
indah kalau dapat banyak itu tiap bulan rasa kalau kumpulkan boleh pi jalan-jalan negeri orang
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 10 September, 2016 17:31
Wahh... Boleh tahan... Menarik jugak tu....
Shainginfoz Shainginfoz 12 September, 2016 02:02
fuiyooo hebatlah hang der :) tahniah tahniah
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 12 September, 2016 06:06
syukur Alhamdullillah ada rezeki masuk..boleh kasi up semangat jadi blogger
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 20:51
xde la byk buat duit dengan blog ni ikhwan..
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 21:00
Alhamdulillah bro khir..sikit2 ada la..
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 21:22
tgh cuba nak dptkan lebih byk..
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 21:32
mmg indah kak kalau tiap2 blan dpt buat duit dengan blog..
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 22:18
haha..mmg kasi up utk blogger..
Jie Susanos Jie Susanos 25 September, 2016 22:26
ada la sikit2 rezeki bln2 kak..ada usaha ada la hasilnya..
raihanah raihanah 27 September, 2016 08:21
saya ni nak kena usaha lebih sikit pasal income dari blog ni. cuma alhamdulillah income dari shaklee hasil blog tu memang banyak.
sabree hussin sabree hussin 29 September, 2016 14:54
In Shaa Allah boleh makin bertambah income tu :D
Oyong Ilham Oyong Ilham 01 Oktober, 2016 07:41
semua bisnis jika kita giat maka Insya Allah akan mencapai sukses
umiadam umiadam 05 November, 2016 09:41
insyaallah.... pasni mesti dapat lebih kalau ada semangat lebih..