19 September 2016

Lama Tidak Dapat Komisen Jobdirumah

Lama Tidak Dapat Komisen Jobdirumah. Lama sungguh aku tidak merasa komisen daripada Jobdirumah, seingat aku kali pertama dapat sale bulan januari lalu. Ini sudah masuk bulan September, boleh tahan lama, kan..huhu..

Mungkin kurangnya promosi artikel jobdirumah..

Dan..

Bulan Ogos lalu, aku aktif dan usaha lebih sikit promosi jobdirumah. Tidak sangka hujung-hujung bulan berjaya dapat satu sale. Dan awal bulan september selamat terima komisen dalam akaun bank..


Lama Tidak Dapat Komisen Jobdirumah


Lama Tidak Dapat Komisen Jobdirumah

Lupa nak cakap, jika anda belum tahu. Jobdirumah ini salah satu website yang menyediakan kerja dari rumah secara online. Ingin tahu lebih terperinci boleh mengujungi laman web mereka. Fahami dan boleh jadi ahli dengan "daftar Jobdirumah"..


Berbalik pada komisen jobdirumah..

Komisen yang diterima memang tidak banyak, hasilnya seperti dalam foto tersebut. Boleh la belanja wife burger syok di MCD pada hari itu jugak..

Gembira, usaha aku tulis artikel ada jugak hasilnya..

Dan..

Dengan alat bantu yang membantu aku seperti panduan jobdirumah ini serba sedikit dapat menghasilkan komisen..


Dengan Panduan Jobdirumah

Selepas urusan daftar anda dengan pihak jobdirumah, anda akan diberikan panduan kerja online. Dengan panduan ini la memudahkan anda mencari kerja dari rumah atau mempromosikan affiliate jobdirumah..

Pilihan di tangan anda..

In Sha Allah dengan rujukan panduan mereka dan dengan usaha gigih anda. Mendapat pulangan yang lumayan, maklum la anda akan dibayar dalam mata wang USD. Jika join affiliate, ringgit Malaysia saja ler..hehe..

Okey, sampai sini dulu bicara dengan anda semua. Berminat, boleh klik pautan tersebut..


16 comments:

  1. TAHNIAH ADA KERJA ADALAH GAJI TU...

    BalasPadam
    Balasan
    1. btul tu kak pi..kena kerja baru ada hasil..

      Padam
  2. Yelah Jie kalau gigih mestilah dpt pulangan
    Dah kalau kita dok relaks aje mana nak dtg.

    BalasPadam
  3. Sikit sikit pun rezeki tu Jie.... Rm25 tu lepas berger Ramli spesel double 5 ketul tu hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..mmg lpas mkn burger ni kak..

      Padam
  4. rajin je..kalau malas sume tak jadi tul tak

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... berkat usaha, rezeki pasti ada lagi dan lagi tu nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. smbil smgt dr bro khir..smgt jer..hehe

      Padam
  6. Sekarang laman web JDR dah lain sikit. Harga pun dah naik. Cuma tak pasti program affiliate tu apa statusnya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..bila nak aktif blik affiliate jdr..

      Padam
  7. Jadi driver Uber la... leh tambah duit belanja...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..tak terfikir lg nk jd driver uber ni..

      Padam