05 September 2016

Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu

Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu. Uber, mengikut apa yang aku faham. Ia seperti perkhidmatan teksi. Mengambil penumpang dan menghantar ke distinasi yang dituju. Macam mana nak menghubungi Pemandu Uber ? Mesti lah dengan menggunakan Aplikasi Uber..

Install jer di smartphone anda itu..

Dengan aplikasi ini, pemandu uber yang berada berdekatan akan bertindak balas selepas anda menghubungi mereka. Jika anda menggunakan pengangkutan awan ke tempat kerja atau ke mana-mana, boleh la mencuba Rahsia Uber ini..hehe..


Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu


Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu

Siapa yang telah menggunakan perkhidmatan uber ? Okey ke dengan servis yang diberikan. Ingin tanya pendapat sahabat-sahabat yang telah mencubanya. Mungkin ini antara kelebihan rahsia uber yang harus anda tahu..



  • Anda boleh menghubungi pemandu uber melalui aplikasinya saja, tak payah menunggu lama-lama..
  • Keselamatan anda terjamin. Kenapa ? sebab kalau ingin menjadi pemandu uber, seseorang mesti mendaftar dan dikehendaki menulis butir-butir  peribadinya..
  • Selain itu tambangnya yang murah..
  • Ada butir-butir selengkapnya, contoh harga tambang untuk anda ke deatinasi di mana-mana..
  • Kenderaan yang selesa. Nak jadi pemandu uber kereta mesti  tak melebihi tempoh 7 tahun.. 

Alhamdulilah jika sudah baca..


Jana Pendapatan Dengan Rahsia Uber

Jika anda mendaftar sebagai pemandu uber, mesti income yang diperolehi setiap bulan agak tinggi, kan. Mungkin antara RM5 ribu atau lebih, bergantung pada usaha masing-masing. Dengan income tersebut, memang mampu la hidup di kota..

Jika tidak menjadi pemandu uber, boleh jana pendapatan jugak ke ?

huhu, mesti la boleh. Tapi dengan "panduan rahsia uber" yang awesome ini la. Dalam panduan ini di ajar teknik, ilmu, cara, kaedah dan tips uber untuk anda berjaya jana pendapatan dengan uber..


Anda haru mengatur langkahnya. Langkah yang harus anda faham jika ingin berjaya dengan Rahsia Uber..

Langkah 1 : Beli buku panduan Rahsia Uber saya

Langkah 2 : Baca dan ikut arahan betul-betul

Langkah 3 : Daftar dengan Uber Malaysia

Langkah 4 : Jalankan teknik rahsia Uber saya dan buat RM80 ribu sebulan dari                     rumah!



Tiada Jalan Mudah Nak Berjaya Dengan Rahsia Uber

Ingat, jika nak berjaya kena buat kerja, kena ada ilmu jugak. Jika anda ingin mencuba dalam bidang uber ini. Boleh dapatkan panduan yang ditulis oleh Nik Razman. Klik kerpautan yang disediakan di bawah..


42 comments:

  1. perkhidmatan Uber memberi saingan kepada perkhidmatan awam yang sedia ada..bagus sebenarnya..persaingan yang sihat

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..rahsia uber memang memberi saingan pada penggangkutan lain..

      Padam
    2. Persaingan untuk kebaikan apa salahnya

      Padam
  2. Ade aje ilmu baru Jie ni
    Kakak baca baru tahu sebab kat JB tak ada perkhidmatan Uber - teksi biasa adalah
    Atau mungkin ada tapi kakak yg tertinggal tak tahu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti datang kl boleh cubalah kakzakie

      Padam
    2. Emm..rahsia uber makin popular kak..mungkin info yg jie dpt di jhor xde kot..huhu

      Padam
    3. Haha..

      N kak raihana pun bleh cube rahsia uber ni..

      Padam
    4. insyaAllah boleh cuba nanti

      Padam
  3. Balasan
    1. Huhu..makin kecoh di akhbar dgn rahsia uber ni..

      Padam
  4. belum berkesempatan lagi nak try uber.. maybe next time waktu terdesak, nak cari uber sebab ramai yang bagi komen harga lebih murah dari teksi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup ramai kata harga murah..tapi ada kata sbliknya..hihi..kena try sndiri rahsia uber..

      Padam
  5. Sayang sekali.. dekat sini tak ada perkhidmatan UBER ni..cepat2 la bawa masuk UBER di Besut ni.. Haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..syg kat paka pun xde gak rahsia uber ni..sdih2.. Ingat nak cuba..

      Padam
  6. tak pernah lagi aku naik uber nih.

    hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat Johor xde ke rahsia uber ni bro..

      Padam
  7. owh buku panduan,,,e book. skrg ni penting sgt ilmu untuk kita lebih maju

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup ada panduan snang skit..hihi..kak pin bleh cuba rahsia uber ni..

      Padam
  8. Tak pernah lagi guna khidmat Uber. Selalu guna khidmat Uber suami jer hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu..suami pun rahsia uber gak..lawak2

      Padam
  9. terbaik! kalau ada kereta boleh buat uber

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xde kereta pun bleh buat rahsia uber ni..

      Padam
    2. tak ada kereta pun boleh buat???

      Padam
  10. Bagus ni... peluang tambah income yg sgt baik... menarik.. :)

    BalasPadam
  11. Adik saya pun setiap hari terpaksa naik uber sebab kereta rosak..dia cakap lagi bagus dari teksi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau gitu mmg bgus la rahsia uber..

      Padam
    2. Uber ni memang lagi efektif dari perkhidmatan awam lain kalau nak selesa

      Padam
  12. tak pernah lagi amik perkhidmatan uber ni, boleh try nanti ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bleh try nti dgn rahsia uber ni kak..huhu

      Padam
  13. Minggu lepas semasa lrt terganggu teruk.

    Caj naik uber naik mendadak. Teksi pun mahal. :) Ambil kesempatan betul mereka ni

    Apa nak buat, kalau dah terpaksa

    Mahal mahal pun naik juga.

    Pada masa yang sama, bagus pakai uber ni. Dapat mengurangkan sesak. Kalau kosnya masih berbaloi.

    Dan tak timbul isu sama semasa kempen kongsi kereta dulu.

    Dulu kalau kongsi kereta, ada yang kedekut nak sama sama keluarkan duit minyak dan tol.

    Pakai uber, faham faham sendiri nak bayar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kak kongsi pglaman dgn rahsia uber..ni kira pmandu uber ambil kesempatan..

      Padam
  14. tak penah cube lg uber nie.. maybe one day kena cube kot..

    BalasPadam
  15. mmg uber banyak kelebihan tapi saya blum cuba lagi perkhidmatannya

    BalasPadam
  16. uber ni bagus. tapi hotspot macam klcc kena berjaga-jagalah. nanti tak pasal - pasar pemandu uber kena pukul.

    BalasPadam
  17. saya pun tak pernah cuba lagi.. kalau harga murah, tentu menjadi pilihan ramai..

    BalasPadam
  18. kalau ditempat saya seperti nya mirip dengan Ojek Online....

    BalasPadam
  19. Teman biasa guna Uber kalau kat satu2 area tu susah parking kereta. Charges fix seperti dalam apps tu. Lebih murah dari naik teksi biasa sebab teksi akan charge selama mana penumpang duduk teksi tu...

    BalasPadam
  20. klu p kl elok guna uber.pyh nk dpt parking kn..angkut sefamily pun blh...

    BalasPadam
  21. Ya Uber sangat bermanfaat bagi mereka yang tahu cara menjana pendapatan melaluinya

    BalasPadam