Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu

Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu. Uber, mengikut apa yang aku faham. Ia seperti perkhidmatan teksi. Mengambil penumpang dan menghantar ke distinasi yang dituju. Macam mana nak menghubungi Pemandu Uber ? Mesti lah dengan menggunakan Aplikasi Uber..

Install jer di smartphone anda itu..

Dengan aplikasi ini, pemandu uber yang berada berdekatan akan bertindak balas selepas anda menghubungi mereka. Jika anda menggunakan pengangkutan awan ke tempat kerja atau ke mana-mana, boleh la mencuba Rahsia Uber ini..hehe..


Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu


Kelebihan Uber Yang Anda Harus Tahu

Siapa yang telah menggunakan perkhidmatan uber ? Okey ke dengan servis yang diberikan. Ingin tanya pendapat sahabat-sahabat yang telah mencubanya. Mungkin ini antara kelebihan rahsia uber yang harus anda tahu..



  • Anda boleh menghubungi pemandu uber melalui aplikasinya saja, tak payah menunggu lama-lama..
  • Keselamatan anda terjamin. Kenapa ? sebab kalau ingin menjadi pemandu uber, seseorang mesti mendaftar dan dikehendaki menulis butir-butir  peribadinya..
  • Selain itu tambangnya yang murah..
  • Ada butir-butir selengkapnya, contoh harga tambang untuk anda ke deatinasi di mana-mana..
  • Kenderaan yang selesa. Nak jadi pemandu uber kereta mesti  tak melebihi tempoh 7 tahun.. 

Alhamdulilah jika sudah baca..


Jana Pendapatan Dengan Rahsia Uber

Jika anda mendaftar sebagai pemandu uber, mesti income yang diperolehi setiap bulan agak tinggi, kan. Mungkin antara RM5 ribu atau lebih, bergantung pada usaha masing-masing. Dengan income tersebut, memang mampu la hidup di kota..

Jika tidak menjadi pemandu uber, boleh jana pendapatan jugak ke ?

huhu, mesti la boleh. Tapi dengan "panduan rahsia uber" yang awesome ini la. Dalam panduan ini di ajar teknik, ilmu, cara, kaedah dan tips uber untuk anda berjaya jana pendapatan dengan uber..


Anda haru mengatur langkahnya. Langkah yang harus anda faham jika ingin berjaya dengan Rahsia Uber..

Langkah 1 : Beli buku panduan Rahsia Uber saya

Langkah 2 : Baca dan ikut arahan betul-betul

Langkah 3 : Daftar dengan Uber Malaysia

Langkah 4 : Jalankan teknik rahsia Uber saya dan buat RM80 ribu sebulan dari                     rumah!



Tiada Jalan Mudah Nak Berjaya Dengan Rahsia Uber

Ingat, jika nak berjaya kena buat kerja, kena ada ilmu jugak. Jika anda ingin mencuba dalam bidang uber ini. Boleh dapatkan panduan yang ditulis oleh Nik Razman. Klik kerpautan yang disediakan di bawah..


{ 42 comments.. read them below or add one }

Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 05 September, 2016 06:30
perkhidmatan Uber memberi saingan kepada perkhidmatan awam yang sedia ada..bagus sebenarnya..persaingan yang sihat
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 05 September, 2016 09:46
Ade aje ilmu baru Jie ni
Kakak baca baru tahu sebab kat JB tak ada perkhidmatan Uber - teksi biasa adalah
Atau mungkin ada tapi kakak yg tertinggal tak tahu.
Dkna Abza Dkna Abza 06 September, 2016 10:53
belum berkesempatan lagi nak try uber.. maybe next time waktu terdesak, nak cari uber sebab ramai yang bagi komen harga lebih murah dari teksi
Hafizul Hafizul 06 September, 2016 12:06
Sayang sekali.. dekat sini tak ada perkhidmatan UBER ni..cepat2 la bawa masuk UBER di Besut ni.. Haha..
titan titan 06 September, 2016 13:45
tak pernah lagi aku naik uber nih.

hoho
raihanah raihanah 07 September, 2016 06:32
nanti datang kl boleh cubalah kakzakie
seri nian seri nian 07 September, 2016 12:37
owh buku panduan,,,e book. skrg ni penting sgt ilmu untuk kita lebih maju
hainom OKje hainom OKje 07 September, 2016 18:21
Tak pernah lagi guna khidmat Uber. Selalu guna khidmat Uber suami jer hihi...
Uncle Zuan Uncle Zuan 07 September, 2016 20:54
terbaik! kalau ada kereta boleh buat uber
Khir Khalid Khir Khalid 08 September, 2016 17:57
Bagus ni... peluang tambah income yg sgt baik... menarik.. :)
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 08 September, 2016 21:41
Adik saya pun setiap hari terpaksa naik uber sebab kereta rosak..dia cakap lagi bagus dari teksi
siti hazreen siti hazreen 13 September, 2016 10:26
tak pernah lagi amik perkhidmatan uber ni, boleh try nanti ;)
Mazni Azmi Mazni Azmi 14 September, 2016 10:08
Minggu lepas semasa lrt terganggu teruk.

Caj naik uber naik mendadak. Teksi pun mahal. :) Ambil kesempatan betul mereka ni

Apa nak buat, kalau dah terpaksa

Mahal mahal pun naik juga.

Pada masa yang sama, bagus pakai uber ni. Dapat mengurangkan sesak. Kalau kosnya masih berbaloi.

Dan tak timbul isu sama semasa kempen kongsi kereta dulu.

Dulu kalau kongsi kereta, ada yang kedekut nak sama sama keluarkan duit minyak dan tol.

Pakai uber, faham faham sendiri nak bayar
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 12:25
yup..rahsia uber memang memberi saingan pada penggangkutan lain..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:11
Emm..rahsia uber makin popular kak..mungkin info yg jie dpt di jhor xde kot..huhu
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:12
Huhu..makin kecoh di akhbar dgn rahsia uber ni..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:14
Haha..

N kak raihana pun bleh cube rahsia uber ni..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:14
Cube jer kak rahsia uber ni..huhu
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:15
Yup ramai kata harga murah..tapi ada kata sbliknya..hihi..kena try sndiri rahsia uber..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:16
Haha..syg kat paka pun xde gak rahsia uber ni..sdih2.. Ingat nak cuba..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:17
Kat Johor xde ke rahsia uber ni bro..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:18
Yup ada panduan snang skit..hihi..kak pin bleh cuba rahsia uber ni..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:18
Huhu..suami pun rahsia uber gak..lawak2
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:19
Xde kereta pun bleh buat rahsia uber ni..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:20
Huhu..income dgn rahsia uber..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:20
Kalau gitu mmg bgus la rahsia uber..
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:21
Bleh try nti dgn rahsia uber ni kak..huhu
Jie Susanos Jie Susanos 17 September, 2016 14:23
Tq kak kongsi pglaman dgn rahsia uber..ni kira pmandu uber ambil kesempatan..
Uncle Zuan Uncle Zuan 18 September, 2016 23:33
tak ada kereta pun boleh buat???
raihanah raihanah 20 September, 2016 11:16
insyaAllah boleh cuba nanti
E'in E'in 21 September, 2016 16:37
tak penah cube lg uber nie.. maybe one day kena cube kot..
siti hazreen siti hazreen 26 September, 2016 23:43
mmg uber banyak kelebihan tapi saya blum cuba lagi perkhidmatannya
izwan izwan 28 September, 2016 22:38
uber ni bagus. tapi hotspot macam klcc kena berjaga-jagalah. nanti tak pasal - pasar pemandu uber kena pukul.
Hairul Hissam Hairul Hissam 01 Oktober, 2016 01:41
saya pun tak pernah cuba lagi.. kalau harga murah, tentu menjadi pilihan ramai..
Oyong Ilham Oyong Ilham 01 Oktober, 2016 07:27
kalau ditempat saya seperti nya mirip dengan Ojek Online....
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 03 Oktober, 2016 15:23
Teman biasa guna Uber kalau kat satu2 area tu susah parking kereta. Charges fix seperti dalam apps tu. Lebih murah dari naik teksi biasa sebab teksi akan charge selama mana penumpang duduk teksi tu...
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 17 Oktober, 2016 02:03
Persaingan untuk kebaikan apa salahnya
nurul fatin adiana nurul fatin adiana 21 Oktober, 2016 18:09
klu p kl elok guna uber.pyh nk dpt parking kn..angkut sefamily pun blh...
Khairul Zamri Khairul Zamri 23 Oktober, 2016 07:16
Ya Uber sangat bermanfaat bagi mereka yang tahu cara menjana pendapatan melaluinya
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 23 Oktober, 2016 12:24
Uber ni memang lagi efektif dari perkhidmatan awam lain kalau nak selesa