01 September 2016

Adakah Anda Tahu Website Yang Menyediakan Kerja Online Dari Rumah ?

Adakah Anda Tahu Website Yang Menyediakan Kerja Online Dari Rumah ? Bagi pengemar dunia intenet di seluruh dunia termasuk Malaysia, mungkin tidak asing lagi dengan kerja dari rumah secara online. Contohnya macam anda la, siang malam dengan intenet..hehe..

Orang kata, ketagih dengan intenet..

Apa kata, curi sedikit masa anda melayani intenet dengan memohon kerja secara online. Boleh jugak sedikit wang untuk bayar bil intenet setiap bulan, boleh jugak belanja Mak Ayah sekali sekala. In Sha Allah murah rezeki anda..


Adakah Anda Tahu Website Yang Menyediakan Kerja Online Dari Rumah ?
Sumber foto | Klik Sini

Adakah Anda Tahu Website Yang Menyediakan Kerja Online Dari Rumah ?

Jika anda tidak tahu website apa yang menyediakan kerja online, meh sini nak cakap. Website Jobdirumah, mudah, kan. Banyak kali aku dah cakap dalam artikel-artikel sebelum ini. Jika anda selalu berkunjung disini, pastinya sudah tahu..

Dan..

Terima Kasih banyak-banyak..

Berbalik pada jobdirumah. Website ini sudah lama ditubuhkan tapi aku baru dua tahun ada pengalaman dengan website ini. Boleh katakan, memang banyak tawaran kerja yang dapat dipohon dengan skill anda yang awesome tu..

Anda boleh melawati website tersebut dahulu,. Jobdirumah..


Pastikan Anda Faham Sebelum Mendaftar Jobdirumah

Sebelum anda mengambil apa-apa tindakan, masuk website tersebut. Baca dan fahami dulu isi kandungannya. Bagi mengelakkan anda rasa tertipu atau anda mengatakan jobdirumah penipu. Adeh, letih dengan sifat manusia..

Tempiasnya, sekali dengan aku kena..

Jadi..

Jika tidak ingin benda ini berlaku, anda baca betul-betul, ya..hehe. Kalau berkenaan dengan website jobdirumah ini menipu, setakat ini Jie masih belum mendengarnya lagi. Statusnya masih bersih..


Sudah Tahu Website Kerja Online Dari Rumah

Di Malaysia, jobdirumah ini memang popular. Geng-geng blogger memang ramai yang telah daftar termasuk aku. Blogger seharusnya la, ramai, kan yang cari makan dengan blog..

Tapi..

Kerja keras kena ada dan jangan putus asa. Berminat, klik jer pautan yang diberikan..





17 comments:

  1. Sekurang-kurangnya perlu tahu ttg laman web jobdirumah. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..kena tahu web kerja online dari rumah..hihi

      Padam
  2. memang ada keinginan untuk bekerja dari rumah sepenuh masa

    sekarang memang bekerja separuh masa dan berharap bukan sekama-lamanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. jie nak cuba cabang kerja online plak bro hanafi..

      Padam
  3. Teringin juga nak cuba tapi xfaham sangat itu yg susah

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..kalau tak faham kerja dari rumah cuba la bljr kak pi..hehe

      Padam
  4. ada banyak.

    tapi yang dah popular ni pun orang malas nak cuba. Tak tahu la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..tak nmpak lagi kot potensi kerja dari rumah..tu sbb malas..

      Padam
  5. Kebanyakkannya tak nak mencuba la.. nak cuba tapi nak yang senang2, nak yang hasil meletup2.. haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya tiada yang senang, kerja darirumah pun begitu..

      Padam
  6. Masih belum berkesempatan lagi... Di office dah sibuk online kat email... Bila balik rumah, masa diperuntukkan pada isteri dan anak...😋 Nak buat entry baru kat blog pun ambik masa berbulan baru boleh publish...

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..sibuknya..jie pun curi2 masa kerja dari rumah ni..

      Padam
  7. Bagus buat tambah peluang dari duduk menghabiskan data internet dgn hal yg sia2... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. guna data bt perkara sia2 tak best jgk bro khir..buat kerja dari rumah secara obline dpt gak hasilnya..

      Padam
  8. Hihi...mmg selalu je dengar website tu....tp lum konfiden lagi nak trylah Jie

    BalasPadam
  9. saya masih trauma dengan kerja online ni bang .. karena saya pernah tertipu sekali .... :)

    BalasPadam