Pendapatan Dari Blog

Pendapatan Dari Blog. Alhamdulillah, bulan julai ada jugak hasilnya. Sale melalui program affiliate klikjer, tiap-tiap bulan nampaknya ada sale dari affiliate. Walaupun satu jer, tapi menunjukkan tanda-tanda positif..

Boleh katakan, bukan senang nak dapatkan hasilnya..

Susah dapat sale hanya aku jer kot..huhu. Aku perhatikan sahabat-sahabat yang baru promosi affiliate, sebulan sudah dapat sale. Hebat, kan. Nampaknya aku kena kuatkan usaha dan korek lagi ilmu affiliate..


Pendapatan Dari Blog


Pendapatan Dari Blog

Rasa macam awesome bila boleh jana pendapatan dari blog, dulu tak terfikir pun blog boleh jana income. Ikutkan kecil jer income yang diperolehi, tapi sebagai pembakar semangat untuk aku dan anda semua..

Jika anda selalu promosi affiliate tapi tiada hasil, jangan cepat mengalah dan putus asa..

In Sha Allah ada hasilnya..

Kena bersungguh sikit, cari ilmu dan asah skill anda. Ada banyak blog dan panduan yang dapat anda cari dalam intenet. Jika anda tak yakin panduan masa satu yang sesuai, jie boleh syorkan anda dapatkan panduan buat duit dengan blog dari Ahmad Faiz..





Konsisten Jana Pendapatan Dari Blog

Bila nak dapatkan hasil, kena selalu konsisten. Konsisten dari segi update blog dan promosi blog. kalau blog tak berupdate sampai berbulan-bulan, macam mana nak dapatkan hasil, kan..

Bukan saja anda, aku pun cuba konsisten update blog..

Ikutkan sibuk jer dengan kerja hakiki ini, seminggu sekali cuba jugak update satu atau dua artikel. Jadi, jangan malas-malas tulis artikel promosi dengan kata kunci dan elemen SEO tapi ada masa malas jugak..haha..



Ini Salah Satu Tips Jana Pendapatan Dari Otai


Beberapa hari lepas baca ilmu yang di share, pentingnya konsisten ini. Jadi, aku kongsikan untuk sahabat-sahabat. Kalau berminat nak buat duit dengan blog, kena la belajar cara buat blog dan panduannya sekali..




{ 28 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 15 Ogos, 2016 09:22
sronok bila ada hasilnya kan.asalkan sbr.
paridah paridah 15 Ogos, 2016 11:09
TAHNIAH BERTAMBAH REZEKI
ikhwan yusuff ikhwan yusuff 15 Ogos, 2016 15:27
Alhamdulillah.. Semoga rezeki terus bertambah.. :D
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 15 Ogos, 2016 16:07
Kalau rajin dan sabar memang inilah dapatnya..
Bin Muhammad Bin Muhammad 15 Ogos, 2016 20:31
Alhamdulillah... InsyaAllah, ada rezeki buat mereka yg berusaha..
reezluv reezluv 15 Ogos, 2016 20:36
power tu, moga bertambah lagi nampaknya..:D
hainom OKje hainom OKje 15 Ogos, 2016 22:23
Jelesnya.....teringin jugak nak ada pendapatan mcm tu....Sikit sikit lama lama jadi bukit jugakkan
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 15 Ogos, 2016 23:39
tahniah bro...rezeki bergolek tu hasil dari promosi yang hebat
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 17 Ogos, 2016 09:50
tahniah... seronok bila dapat extra income nie...
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman 17 Ogos, 2016 14:42
Tahniah,makin bertambah.

Mmg best dpt komisen affiliate.
Jari Manis Jari Manis 19 Ogos, 2016 20:24
skrg JM daftar ngan nuffnang je dpt lah sikit, bila kurang aktif ber blog makin kurang masuk nya
Hafizul Hafizul 22 Ogos, 2016 12:36
Perghhh.. tahniah.. dah lama saya tak dapat komisen blog ni.. blog pun dah bersawang aje akhir-akhir ni..haha
Jie Susanos Jie Susanos 23 Ogos, 2016 09:46
mula2 dulu sronok la..huhu
Jie Susanos Jie Susanos 23 Ogos, 2016 11:07
yup..kena rajin skit kak...
Jie Susanos Jie Susanos 23 Ogos, 2016 13:03
susah nak bagi bertambah bro..huhu
Jie Susanos Jie Susanos 23 Ogos, 2016 13:12
tu la bro..entry promosi ni dah lama buat..tapi ni baru dpt hasil..
Jie Susanos Jie Susanos 23 Ogos, 2016 15:05
dgn nuffnang pun masuk gak..jie jer susah nak dpt rezeki dr nuffnang..
Faizal Fredley Faizal Fredley 24 Ogos, 2016 21:09
wah..tahniah..bukan senang nak jada duit melalui program afiliate ni....
Khir Khalid Khir Khalid 27 Ogos, 2016 01:08
Alhamdulillah tahniah... semoga sentasa dimurahkan rezeki... aamiin.
Elih Japahar Elih Japahar 18 September, 2016 07:37
Terbaik...best kan duit masuk akaun haha..tahniah jugak sebab jadi top 10 affiliate klikjer..