11 Ogos 2016

Cari Ilmu Tambah Pendapatan Dengan Affiliate

Cari Ilmu Tambah Pendapatan Dengan Affiliate. Oleh sebab aku meminati pemasaran affiliate dan cari rezeki secara sambilan dengan program-program affiliate yang terdapat di Malaysia atau Luar Negara..

Rugi pulak ada blog tapi tak ambil peluang untuk tambah pendapatan..

Dan..

Ingin memantapkan lagi skill aku dalam affiliate, mesti la kena cari alternatif lain untuk menambah ilmu dan pelbagaikan cara promosi affiliate selain di blog. Sebelum ini sudah sedut ilmu Kitab Pink dari Bro Titan, teknik SEO ini khusus untuk blog..

Anda juga boleh baca artikel cara tambah pendapatan dengan blog dalam blog ini..


Cari Ilmu Tambah Pendapatan Dengan Affiliate



Cari Ilmu Tambah Pendapatan Dengan Affiliate

Nak dijadikan cerita, tim infokerjaya ini macam tahu-tahu jer aku tengah cari rujukan nak promosi affiliate dengan lebih berkesan dan awesome. Jadi, melalui email yang aku terima dari mereka. Ada jualan promosi untuk produk DVD Affiliate Ninja..


Apa lagi, masa promosi adalah saat-saat indah untuk kita rebut peluang..huhu..

Harga promosi DVD Affiliate Ninja cuma RM100 saja, ikutkan harga sebelum promosi memang tinggi sikit. Alhamdulilah boleh dapat dengan harga macam tu, sangat berbaloi dengan ilmu dan skill yang diperolehi..


Tips DVD Affiliate Ninja


Apa Ada Dalam DVD Affiliate Ninja

Serba sedikit isi kandungan yang boleh dikongsi dalam DVD Affiliate Ninja. Penkongsian ilmu oleh 3 panel yang mahir dalam bidang masing-masing dan menjadi top affiliate dalam tim inforkerjaya..

Ini lah orang yang mengaut keuntungan 5 angka dalam affiliate tim infokerjaya..

Mari tambah ilmu dengan tiga panel ini..


1. Shamsuriyadi

Mahir dalam google ad, macam mana cara nak beriklan di google. Cara menggunakan modal yang setimpal dengan iklan dan sebagainya. Aku dapat akaun google adsense pun melalui panduannya..

2. Faisal Badry

Mahir dalam FB ADS. Serius sebelum ini aku tak tahu apa pasal fb ads, rupanya salah satu cara promosi iklan. Memang sesuai menggunakannya untuk promosi affiliate..

3. Prof Hariz

Mahir dalam Email Power. Tunjuk cara promosi menggunakan email dan kumpul database..



Ini 3 cara promosi affiliate selain dalam blog. Anda boleh mengetahui keseluruhan video tersebut melalui link DVD Affiliate Ninja..
Cari Ilmu Tambah Pendapatan Dengan Affiliate (2)


Bila Serius Tambah Pendapatan Dengan Affiliate

Nampak gaya aku semakin serius nak tambah pendapatan dengan affiliate, memang seronok bila melakukannya. Energy tu ada bila menulis dan dapat ilmu-ilmu baru dalam affiliate..


Jangan kena tipu atau kita tipu orang sudah la..


Okey. semoga dengan info ini memberi manfaat pada anda. Jika anda serius nak dapatkan ilmu affiliate. Aku cadangkan anda perolehi DVD ini..

Download DVD Affiliate Ninja

24 comments:

  1. menarik... banyak medium sekarang yg boleh kita guna sebagai panduan.. thanks for sharing.. saya masih lagi berjinak2 dalam affiliate ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. btul yu bro..byk panduan sekarang..

      Padam
  2. Nama mereka ni memag dah terkenal dalam sistem affiliate

    BalasPadam
  3. boleh cuba untuk menambah pendapatan

    BalasPadam
  4. BELUM LAGI MENCUBA TERINGIN JUGA...

    BalasPadam
  5. Alternatif mencari side income sebenarnya
    Tapi kena rajin macam mereka tu.

    BalasPadam
  6. alternative income, tapi kena ada usaha juga

    BalasPadam
  7. termasuk saya bro....saya tengah mencari lubuk rezeki dari internet..setakat ini belum jumpa lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah jumpa lubuk tu bro hanafi..

      Padam
  8. Tulah ....hati tu teringin tp action ke arah tu belum nampak lagi....mcm hangat hangat tahi ayam je kan hihi

    BalasPadam
  9. sekarang ni banyak produk-produk panduan kebanyakkanya dah dalam bentu cd.. terbaik..so kita boleh lihat secara fizikal barang yg kita beli tu,

    BalasPadam
    Balasan
    1. panduan ada dlm pelbagai bentuk skrg ni..pilih jer..

      Padam
  10. Selalu jugak dapat info macam nie... tapi, tak berkesempatan nak go thru dan mencubanya...

    BalasPadam
  11. all the best Jie..u can do it

    BalasPadam