05 Julai 2016

Rebut Peluang Diskaun Jualan Terakhir

Rebut La Peluang Diskaun Jualan Terakhir. Alhamdulillah, aku dah ada di kampung, Semalam seronok dapat bersahur dan berbuka bersama keluarga. Dan hari ini adalah ramadan terakhir tahun bagi tahun 2016..

Semoga dipanjangkan umur untuk ramadan yang seterusnya.. Amin..

Semoga anda pun bergitu..

Dan..

Jika anda sedang membaca blog Jiesusanos.com, ambil la peluang untuk shopping online di Lazada. Rebut Peluang Diskaun Jualan Terakhir ramadan untuk tahun ini. Diskaun sudah bermula pada 25 jun hingga 11 july..

Tinggal beberapa hari lagi..


Foto Diskaun Jualan Terakhir Lazada

Foto Diskaun Jualan Terakhir Lazada

Rebut La Peluang Diskaun Jualan Terakhir

Ibu-ibu yang memiliki anak kecil, ada PENJIMATAN untuk barang keperluan baby seperti pampers. Ada keperluan di dapur, kereta dan bermacam-macam lagi. Anda boleh tengok sendiri di banner yang disediakan..


Pengalaman Shopping Online Di Lazada

Kalau pengalaman aku, pernah la jugak shopping online di lazada, pernah beli kerusi pejabat untuk kemaskini SOHO aku tu. Soho kena cantik baru mood tambah pendapatan online lagi awesome..hehe..

Dan..

...


...

Pelbagai barang-barang lagi..


Jangan Lepaskan Peluang Shopping Online Di Lazada

Okey, ingat tu tinggal beberapa hari lagi..

Esok, jangan syok sangat beraya sampai terlupa peluang keemasan ini. Peluang datang sekali jer..hehe, untuk tahun ini la. Tahun depan belum tentu lagi..

Jadi..

Klik banner yang disediakan..





Selamat hari raya, maaf zahir batin dari owner jiesusanos.com

16 comments:

  1. lama xshopping on9..slmt hari raya ya.

    BalasPadam
  2. wahhhh syioknyaaa salee $_$

    BalasPadam
  3. wah..ada minyak jenama elf lagi tu.

    BalasPadam
  4. pampers pun blh beli secara online..semuanya senang sgt ye skrg

    BalasPadam
  5. shopping memang seronok ...ada duit lagi seronok

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..duit tak berapa nak ada lpas raya ni..

      Padam
  6. lepas raya pun orang masih shopping

    BalasPadam
    Balasan
    1. shopping stiasa berterusan..hehe

      Padam
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri Jie... maaf zahir dan batin. Salam ceria selalu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt hari raya tuan khir sekeluarga..

      Padam
  8. baru je check out barang kat lazada.. murah gila. hhaha

    BalasPadam