22 Jun 2016

Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan

Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan. Akhirnya setelah berbelas hari kita berpuasa. Semalam dapat jugak berbuka puasa di luar bersama isteri dan anak. Kita satu family jer..hehe..

Dan...

Ini la salah satu tips murah rezeki..

Selalu la belanja keluarga makan..haha..


Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan


Kenangan Pertama Kali Berbuka Puasa Di McDonald

Jarang betul aku cerita kisah peribadi dalam blog, tapi hari ini special sikit, lari daripada topik promosi affiliate..

Yup, memang seronok dapat berbuka bersama familly. dan yang hebat, lokasinya di MCD. Ini kali pertama aku berbuka makan burger, biasa perut boleh terima nasi jer..haha, mungkin dah bosan makan nasi kot..

Dowbload Tip Percuma Formula Rezeki

Tak sangka wife dan anak pun suka makan burger..





Foto yang kami makan, menu biasa jer. Tak sangka bubur ayam dan faldover ayam dari MCD memang sedap, rasa macam nak repeat balik..

Boleh katakan, menu-menu di Mcd memang sedap..

Jadi..

Selalu la belanja orang-orang tersayang. In Sha Allah rezeki akan bertambah. Kadang-kadang aku pelik, dengan isteri punya la payah nak belanja tapi dengan kawan, dia la yang paling dermawan. Ada tak rakan-rakan anda macam tu ?..


20 comments:

  1. Balasan
    1. MCD pilihan ramai...dekat dihati dan kenyang diperut..tagline baru..he..he..

      Padam
    2. haha..lucu plak tuan hanafi..

      Padam
  2. rezeki di kongsi bersama :)

    BalasPadam
  3. Bila ada rezeki lebih .. lebih berkat jika dikongsi bersama :)

    BalasPadam
  4. Eehh.. siapa tak suka.
    Si comel tu dpt makan bubur mestilah suka
    Betul tak rugi berbelanja utk org lain apa lagi keluarga sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak jie tak suka plak makan bubur..haha

      Padam
  5. Memang murah rezeki sangat2 kalau belanja family makan nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..hati byk senang tgk fmly bahagia..

      Padam
  6. inshaaALLAH lg murah rezeki kan..

    BalasPadam
  7. mudah2an murah rezeki selalu

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah-mudahan kak pun macam tu..

      Padam
  8. wah..bestnya bro dapat berbuka kat MCD..saya perlu gaji dulu baru nak pasang impian berbuka kat luar..yang pasti tengok bajet sama ada lari ke tidak..in shaa Allah doakan kita semua mampu untuk makan dengan secukupnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..mkn bias jer ni tuan..jie pun tgk gaji gak..hehe

      Padam
  9. senang je nak murah rezeki ni kan..belanja keluarga makan..mcD pon ok, selesa

    BalasPadam