Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan

Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan. Akhirnya setelah berbelas hari kita berpuasa. Semalam dapat jugak berbuka puasa di luar bersama isteri dan anak. Kita satu family jer..hehe..

Dan...

Ini la salah satu tips murah rezeki..

Selalu la belanja keluarga makan..haha..


Tips Murah Rezeki | Belanja Keluarga Makan


Kenangan Pertama Kali Berbuka Puasa Di McDonald

Jarang betul aku cerita kisah peribadi dalam blog, tapi hari ini special sikit, lari daripada topik promosi affiliate..

Yup, memang seronok dapat berbuka bersama familly. dan yang hebat, lokasinya di MCD. Ini kali pertama aku berbuka makan burger, biasa perut boleh terima nasi jer..haha, mungkin dah bosan makan nasi kot..

Dowbload Tip Percuma Formula Rezeki

Tak sangka wife dan anak pun suka makan burger..





Foto yang kami makan, menu biasa jer. Tak sangka bubur ayam dan faldover ayam dari MCD memang sedap, rasa macam nak repeat balik..

Boleh katakan, menu-menu di Mcd memang sedap..

Jadi..

Selalu la belanja orang-orang tersayang. In Sha Allah rezeki akan bertambah. Kadang-kadang aku pelik, dengan isteri punya la payah nak belanja tapi dengan kawan, dia la yang paling dermawan. Ada tak rakan-rakan anda macam tu ?..


{ 20 comments.. read them below or add one }

MG schmidt MG schmidt 22 Jun, 2016 05:43
rezeki di kongsi bersama :)
Mia Kassim Mia Kassim 22 Jun, 2016 08:03
Bila ada rezeki lebih .. lebih berkat jika dikongsi bersama :)
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 22 Jun, 2016 08:11
Eehh.. siapa tak suka.
Si comel tu dpt makan bubur mestilah suka
Betul tak rugi berbelanja utk org lain apa lagi keluarga sendiri.
Afif Rayyan Afif Rayyan 24 Jun, 2016 00:47
Memang murah rezeki sangat2 kalau belanja family makan nie..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 24 Jun, 2016 09:08
inshaaALLAH lg murah rezeki kan..
raihanah raihanah 24 Jun, 2016 10:37
mudah2an murah rezeki selalu
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 24 Jun, 2016 11:12
wah..bestnya bro dapat berbuka kat MCD..saya perlu gaji dulu baru nak pasang impian berbuka kat luar..yang pasti tengok bajet sama ada lari ke tidak..in shaa Allah doakan kita semua mampu untuk makan dengan secukupnya
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 25 Jun, 2016 22:12
MCD pilihan ramai...dekat dihati dan kenyang diperut..tagline baru..he..he..
Mar Mansor Mar Mansor 28 Jun, 2016 09:21
senang je nak murah rezeki ni kan..belanja keluarga makan..mcD pon ok, selesa
Jie Susanos Jie Susanos 28 Jun, 2016 20:46
haha..lucu plak tuan hanafi..
Jie Susanos Jie Susanos 28 Jun, 2016 21:13
anak jie tak suka plak makan bubur..haha
Jie Susanos Jie Susanos 28 Jun, 2016 21:17
haha..hati byk senang tgk fmly bahagia..
Jie Susanos Jie Susanos 28 Jun, 2016 21:20
mudah-mudahan kak pun macam tu..
Jie Susanos Jie Susanos 28 Jun, 2016 21:24
haha..mkn bias jer ni tuan..jie pun tgk gaji gak..hehe