Pendapatan Kedua Dari Blog

Beberapa hari lepas. Syukur, masuk gak hasil pendapatan dari blog. Tak salah aku, ini komisen kedua dari program affiliate Klikjer. Sedikit jer tapi aku gembira hasil titik peluh mendatangkan hasil..

Anda berminat, boleh la join Klikjer.com ini..

Dan..

Pelaburan beli Kitab Pink dari Bro Titan dah dapat balik modal. Serius panduannya memang mudah nak faham, cuma kena selalu praktikkan. Baru nampak cahaya-cahaya duit masuk dalam bank..haha..

langkah hasilkan komisen klikjer


Pendapatan Kedua Dari Blog

Sale ini di perolehi dalam bulan lima, berjaya hasilkan dua sale. Okey la tu, untuk memberi semangat yang kadang-kadang down untuk promosi sebarang affiliate..

Bila down selalu baca artikel-artikel lepas seperti Komisen Pertama ini..

Enggan menoleh ke belakang lagi..maju..maju.. dan terus majuuu...


Senang Ke Nak Perolehi Pendapatan Dari Blog

Bagi Jie, sangat susah..

Tapi itu dulu la, masa tiada ilmu. Main letak jer linknya, memang susah la orang nak klik link tersebut..

Bila anda nak buat duit melalui blog, sebaiknya cari la ilmu dahulu. Sekarang ini ada banyak panduan-panduan yang di hasilkan, anda cari saja. Kalau sebelum ini boleh la aku rakeman Kitab Pink Dari Bro Titan dan Rahsia Klikjer dari Bro Fairiz..

Tapi Panduan mereka di berhentikan sementara, mungkin untuk di kemaskini..

Ada Satu Panduan Buat Duit Blog Yang Disyorkan Untuk Anda

Panduan Buat Duit dari bro Faiz Alias. Boleh tahan beliau dapat komisen tiap-tiap bulan. Anda boleh tengok beliau promosi link melalui blog ahmadfaiz.com dan FaizAlias.com..

Berminat, klik link yang di sediakan..






{ 27 comments.. read them below or add one }

mrhanafi mrhanafi 19 Jun, 2016 09:00
kalau dah rezeki tak ke mana..saya sarankan bro sedekah separuh dari pendapatan tu untuk dapat lebih banyak lagi..jika tak percaya boleh cuba dulu
Khir Khalid Khir Khalid 20 Jun, 2016 00:36
Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan terus sukses Jie... :)
design rumah design rumah 20 Jun, 2016 16:32
Entri yang menarik...saya temui laman web ini dari forum luar. hebat cerita perkongsian & pengalaman. saya akan mengesyorkan laman web ini untuk kawan-kawan saya di luar sana.
raihanah raihanah 21 Jun, 2016 09:46
wah tahniah, moga terus sukses
Encik Mus Encik Mus 21 Jun, 2016 12:47
tahniah..
lepas ni pasti banyak lagi yang akan menyusul..
Kakzakie Purvit Kakzakie Purvit 21 Jun, 2016 13:40
Ada kemahuan dan gigih tak mustahil dpt apa yg dikejar.
Hafizul Hafizul 21 Jun, 2016 15:25
Wah..wah..wahhhh.. tahniah.. dah dapat yang kedua, mesti dapat yang ke seterusnya.. hahaha..
Hami Asraff Hami Asraff 23 Jun, 2016 00:28
Wow bagus info ni. Terima kasih.
Encik X Encik X 23 Jun, 2016 02:43
tahniah beb.

lepas ni boleh dah dapat lebih banyak lagi.

in-sha Allah.

Biasanya, dah dapat kali pertama..yang next-nextnya senang dah nak dapat sebab dah tau camana.
Dkna Abza Dkna Abza 24 Jun, 2016 08:01
tahniah.. rezeki. kalau kena dengan cara, memang masyukkk la
husna zahidi husna zahidi 24 Jun, 2016 22:26
alhamdulillah rezeki.. bukan senang nak teruskan usaha mcm tu.. tahniah!
Jie Susanos Jie Susanos 24 Jun, 2016 22:30
In Sha Allah bro hanafi..
Jie Susanos Jie Susanos 24 Jun, 2016 22:33
emm yeke jumpa di forum..apa2 pun tq komen..
Jie Susanos Jie Susanos 24 Jun, 2016 22:34
klu rajin harap2 mcm tu..
Afif Rayyan Afif Rayyan 25 Jun, 2016 00:24
Semoga lebih masyuk lepas nie.. Amin
Siqah Hussin Siqah Hussin 25 Jun, 2016 02:56
Alhamdullilah rezeki :) Semoga dimurahkan rezeki lagi dan terima kasih atas perkongsian ini ��
Bisnes Online Bisnes Online 25 Jun, 2016 11:21
Sejak Ashadee xder, jadi agak susah skit, terpaksa menumpu kepada produk affiliate yang lain
Syireen Halim Syireen Halim 26 Jun, 2016 21:02
Tahniah jie...sy nk blaja juga
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman 27 Jun, 2016 02:12
tahniah jie..makin mantap..blhlah bljr pasni :-)
reezluv reezluv 28 Jun, 2016 22:03
tahniah..lagi banyak dapat nanti ni :D