18 Jun 2016

Pendapatan Kedua Dari Blog

Beberapa hari lepas. Syukur, masuk gak hasil pendapatan dari blog. Tak salah aku, ini komisen kedua dari program affiliate Klikjer. Sedikit jer tapi aku gembira hasil titik peluh mendatangkan hasil..

Anda berminat, boleh la join Klikjer.com ini..

Dan..

Pelaburan beli Kitab Pink dari Bro Titan dah dapat balik modal. Serius panduannya memang mudah nak faham, cuma kena selalu praktikkan. Baru nampak cahaya-cahaya duit masuk dalam bank..haha..

langkah hasilkan komisen klikjer


Pendapatan Kedua Dari Blog

Sale ini di perolehi dalam bulan lima, berjaya hasilkan dua sale. Okey la tu, untuk memberi semangat yang kadang-kadang down untuk promosi sebarang affiliate..

Bila down selalu baca artikel-artikel lepas seperti Komisen Pertama ini..

Enggan menoleh ke belakang lagi..maju..maju.. dan terus majuuu...


Senang Ke Nak Perolehi Pendapatan Dari Blog

Bagi Jie, sangat susah..

Tapi itu dulu la, masa tiada ilmu. Main letak jer linknya, memang susah la orang nak klik link tersebut..

Bila anda nak buat duit melalui blog, sebaiknya cari la ilmu dahulu. Sekarang ini ada banyak panduan-panduan yang di hasilkan, anda cari saja. Kalau sebelum ini boleh la aku rakeman Kitab Pink Dari Bro Titan dan Rahsia Klikjer dari Bro Fairiz..

Tapi Panduan mereka di berhentikan sementara, mungkin untuk di kemaskini..

Ada Satu Panduan Buat Duit Blog Yang Disyorkan Untuk Anda

Panduan Buat Duit dari bro Faiz Alias. Boleh tahan beliau dapat komisen tiap-tiap bulan. Anda boleh tengok beliau promosi link melalui blog ahmadfaiz.com dan FaizAlias.com..

Berminat, klik link yang di sediakan..






27 comments:

  1. kalau dah rezeki tak ke mana..saya sarankan bro sedekah separuh dari pendapatan tu untuk dapat lebih banyak lagi..jika tak percaya boleh cuba dulu

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan terus sukses Jie... :)

    BalasPadam
  3. Entri yang menarik...saya temui laman web ini dari forum luar. hebat cerita perkongsian & pengalaman. saya akan mengesyorkan laman web ini untuk kawan-kawan saya di luar sana.

    BalasPadam
    Balasan
    1. emm yeke jumpa di forum..apa2 pun tq komen..

      Padam
  4. wah tahniah, moga terus sukses

    BalasPadam
  5. tahniah..
    lepas ni pasti banyak lagi yang akan menyusul..

    BalasPadam
  6. Ada kemahuan dan gigih tak mustahil dpt apa yg dikejar.

    BalasPadam
  7. Wah..wah..wahhhh.. tahniah.. dah dapat yang kedua, mesti dapat yang ke seterusnya.. hahaha..

    BalasPadam
  8. Wow bagus info ni. Terima kasih.

    BalasPadam
  9. tahniah beb.

    lepas ni boleh dah dapat lebih banyak lagi.

    in-sha Allah.

    Biasanya, dah dapat kali pertama..yang next-nextnya senang dah nak dapat sebab dah tau camana.

    BalasPadam
  10. tahniah.. rezeki. kalau kena dengan cara, memang masyukkk la

    BalasPadam
  11. alhamdulillah rezeki.. bukan senang nak teruskan usaha mcm tu.. tahniah!

    BalasPadam
  12. Semoga lebih masyuk lepas nie.. Amin

    BalasPadam
  13. Alhamdullilah rezeki :) Semoga dimurahkan rezeki lagi dan terima kasih atas perkongsian ini ��

    BalasPadam
  14. Sejak Ashadee xder, jadi agak susah skit, terpaksa menumpu kepada produk affiliate yang lain

    BalasPadam
  15. Tahniah jie...sy nk blaja juga

    BalasPadam
  16. tahniah jie..makin mantap..blhlah bljr pasni :-)

    BalasPadam
  17. tahniah..lagi banyak dapat nanti ni :D

    BalasPadam