Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate

Adakah aku dah Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate ? Berjaya hingga bulan-bulan dapat ribu-ribu atau puluh-puluh ribu. Atau lagi hari-hari dapat email komisen dari Jobdirumah, klikjer dan pelbagai program affiliate lain..

Jawapannya..

Ofkos belum berjaya lagi, rasanya masih jauh lagi dengan matlamat tu. Tapi aku selalu mimpi sebulan dapat 4 angka dengan blog jer..haha. Tak guna mimpi kalau tak melangkah ke depan kan..

Cara Berkesan  Buat Duit Dengan Affiliate

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Picture atas ni, printscreen dari video seminar buat duit dengan blog yang berdurasi 13 minit yang diajurkan oleh Muaz(Tim infokerjaya). Ini la orangnya, Tuan Zeo Unic yang berjaya mendapat puluh-puluh ribu dalam promosi affiliate..

Banyak penkongsian dari beliau, untung la siapa dapat join..

Ini sedikit rakaman video dari DVD affiliate Ninja, walaupun hanya berdurasi 13 minit, banyak input boleh di ambil. Kalau nak rakaman penuh klik link atas tu..

Cara Promosi Affiliate

  1. Facebook
  2. Email Marketing
  3. Blog

Ini cara yang aku akan gunakan dalam gerakan gerila..haha. Nampaknya banyak kena belajar dan join seminar macam ni. Nak tumpukan pada pemasaran email pulak, kena pelbagaikan channel untuk promosi affiliate..

Cerah sikit peluang Buat Duit Dengan Affiliate..

Selain itu group BBN akan buat seminar Video Editing bulan enam, entah dapat join ke tak..

Emmm..

{ 20 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 25 Mei, 2016 09:43
Affiliate adalah satu platform terbaik jana income... menarik... semoga terus sukses Jie!!.. :)
Bin Muhammad Bin Muhammad 25 Mei, 2016 20:56
InsyaAllah... Yakin dan jangan berputus asa. Semoga terbuka pintu rezeki.
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 25 Mei, 2016 21:15
Macam menarik je program nie... Agak-agak boleh dapat 5 digit tak...
Hafizul Hafizul 26 Mei, 2016 17:02
Hehe..dah tengok dah video ni..walaupun banyak kena potong, tapi inputnya tetap ada...
sabree hussin sabree hussin 28 Mei, 2016 11:04
Dlam video tu, banyak sebut pasal en titan :D
mrhanafi mrhanafi 30 Mei, 2016 04:29
untung kalau dapat jana income dari blog sehingga 4 angka..tak mustahil tetapi perlukan teknik yang luarbiasa untuk hadapi sangat tersebut.
Ysesen Ysesen 31 Mei, 2016 14:42
Apakah jenis affiliate yang disyorkan untuk membuat duit secara online?
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:24
haha..boleh katakan mnarik jgk lah..
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:45
tu la..jgn berputus asa..
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:50
jie bru order yg full set..hihi
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:51
ooo..bru lyn video dr syamsuriyadi..
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:55
yup..mmg perlukan teknik hbat..
Jie Susanos Jie Susanos 03 Jun, 2016 01:57
jenis affiliate kerja sampingan atau pun anda boleh jd agen di klikjer.com
onlajer onlajer 03 Jun, 2016 15:42
gambar abam zeo tengah turunkan ilmu nih
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 08 Jun, 2016 13:25
Hebat la mereka ni, sangat bagus dalam bidang affiliate
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 14 Jun, 2016 16:07
teknik tersebut perlu belajar dari mereka yang pakar
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 17 Jun, 2016 06:03
sangat menarik bila dah ada hasil..