24 Mei 2016

Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate

Adakah aku dah Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate ? Berjaya hingga bulan-bulan dapat ribu-ribu atau puluh-puluh ribu. Atau lagi hari-hari dapat email komisen dari Jobdirumah, klikjer dan pelbagai program affiliate lain..

Jawapannya..

Ofkos belum berjaya lagi, rasanya masih jauh lagi dengan matlamat tu. Tapi aku selalu mimpi sebulan dapat 4 angka dengan blog jer..haha. Tak guna mimpi kalau tak melangkah ke depan kan..

Cara Berkesan  Buat Duit Dengan Affiliate

Seminar Buat Duit Dengan Blog

Picture atas ni, printscreen dari video seminar buat duit dengan blog yang berdurasi 13 minit yang diajurkan oleh Muaz(Tim infokerjaya). Ini la orangnya, Tuan Zeo Unic yang berjaya mendapat puluh-puluh ribu dalam promosi affiliate..

Banyak penkongsian dari beliau, untung la siapa dapat join..

Ini sedikit rakaman video dari DVD affiliate Ninja, walaupun hanya berdurasi 13 minit, banyak input boleh di ambil. Kalau nak rakaman penuh klik link atas tu..

Cara Promosi Affiliate

  1. Facebook
  2. Email Marketing
  3. Blog

Ini cara yang aku akan gunakan dalam gerakan gerila..haha. Nampaknya banyak kena belajar dan join seminar macam ni. Nak tumpukan pada pemasaran email pulak, kena pelbagaikan channel untuk promosi affiliate..

Cerah sikit peluang Buat Duit Dengan Affiliate..

Selain itu group BBN akan buat seminar Video Editing bulan enam, entah dapat join ke tak..

Emmm..

20 comments:

  1. Affiliate adalah satu platform terbaik jana income... menarik... semoga terus sukses Jie!!.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..boleh katakan mnarik jgk lah..

      Padam
    2. sangat menarik bila dah ada hasil..

      Padam
  2. InsyaAllah... Yakin dan jangan berputus asa. Semoga terbuka pintu rezeki.

    BalasPadam
  3. Macam menarik je program nie... Agak-agak boleh dapat 5 digit tak...

    BalasPadam
  4. Hehe..dah tengok dah video ni..walaupun banyak kena potong, tapi inputnya tetap ada...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jie bru order yg full set..hihi

      Padam
  5. Dlam video tu, banyak sebut pasal en titan :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo..bru lyn video dr syamsuriyadi..

      Padam
  6. untung kalau dapat jana income dari blog sehingga 4 angka..tak mustahil tetapi perlukan teknik yang luarbiasa untuk hadapi sangat tersebut.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup..mmg perlukan teknik hbat..

      Padam
    2. teknik tersebut perlu belajar dari mereka yang pakar

      Padam
  7. Apakah jenis affiliate yang disyorkan untuk membuat duit secara online?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jenis affiliate kerja sampingan atau pun anda boleh jd agen di klikjer.com

      Padam
  8. gambar abam zeo tengah turunkan ilmu nih

    BalasPadam
  9. Hebat la mereka ni, sangat bagus dalam bidang affiliate

    BalasPadam