Kualiti Perkhidmatan Lazada Memuaskan

Okey..

Sebab apa  aku Puji Servis Lazada ni ? 

Dua item yang aku order dari pusat membeli belah online Lazada, minggu jer berbeza dah pun selamat sampai ke tangan tuannya. Cepat betul barangnya sampai, dalam masa 3 hari jer. Aku ingatkan dalam seminggu gak proses tapi jangkaan gua meleset..haha..

Entry Terkait : Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada

Emm, sebab tu ramai yang suka beli online di Lazada ni, perkhidmatan yang di berikan memuaskan. Rasa macam seronok pulak beli online, diskaun pun agak memuaskan hati. Macam diskaun reyban tu..
Kerusi Pejabat Murah

Tips beli stroller

Beli Barang Murah Di Lazada

Ini 2 item yang aku order, stroller dan kerusi pejabat. Puas cari kat kedai area paka ni, tengok perbezaan harga, lazada gak jadi pilihan..

Jadi, Kualiti Perkhidmatan Lazada Memuaskan bagi aku. Tak tahu la orang lain, mungkin pengalaman berbeza-beza..


Kesimpulan

Orang kata shopping online ni berhantu, rambang mata tangok sale-sale yang diberikan..

Jadi..

Berfikir la secara waras, nak beli tengok dompet kita dulu..huhu..

Dan..

!3hb hingga 18 mac nanti, diskaun sehingga 90% manyanbut MY 4th Lazada Birthday. Boleh klik link atau banner kat bawah..

{ 31 comments.. read them below or add one }

paridah paridah 06 Mac, 2016 10:12
Kalau bagus khidmat buy online lazada boleh juga dicuba ..selalu tu oder kuih online ngan kawan2 jer..
mrhanafi mrhanafi 07 Mac, 2016 01:34
salah satu kelemahan bisens online ialah kepercayaan dan lambat sampai
Hafizul Hafizul 07 Mac, 2016 11:01
Bagus la kalau cepat..ini yang mengembirakan kami para pembeli online.. haha
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 07 Mac, 2016 11:44
Ha bagus la ada peningkatan dalam kualiti perkhidmatan mereka..
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad 07 Mac, 2016 15:34
baguslah ada lazada kan saya pun suka
titan titan 08 Mac, 2016 15:28
dulu teruk gak servis diorang.

tapi sekarang, memang bagus.

kebanyakan yang aku beli, memang tip top barangnya.
sabree hussin sabree hussin 10 Mac, 2016 16:27
Perkhidmatan dari Lazada tu memang dah ok dah :D cuma kadang-kadnag part delivery tu je syarikat kurier yang kena improve sikit
reezluv reezluv 11 Mac, 2016 11:13
pernah beli sekali je kat Lazada..ahah..selalu cari kat Lelong je..banyak pilihan..:D
zokan zokan 12 Mac, 2016 14:12
setakat ni, memang memuaskan shopping kat lazada.

barang cepat aje sampai.
Jie Susanos Jie Susanos 13 Mac, 2016 19:06
emm..mcm tu la bisnes online bro hanafi..
Jie Susanos Jie Susanos 13 Mac, 2016 19:07
mcm dh ada pglaman dh ni..
Jie Susanos Jie Susanos 13 Mac, 2016 19:15
dulu xsuka dgn lazada ni..
Jie Susanos Jie Susanos 13 Mac, 2016 19:16
klu tip top kena beli lg la..
umi adam faris umi adam faris 13 Mac, 2016 21:07
Semuanya dihujung jari. Tak yah keluar Rumah beli hih
umi adam faris umi adam faris 13 Mac, 2016 21:07
Semuanya dihujung jari. Tak yah keluar Rumah beli hih
Linda Fitria Linda Fitria 17 Mac, 2016 10:59
Izin berkunjung dan nyimak artikelnya ya gan? :)
Olaoli Olaoli 17 Mac, 2016 13:36
Saya tak pernah beli di lazada tapi kerap shopping di zalora terutama isteri saya. Cuma di zalora ni hanya pakaian aje lah
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz 19 Mac, 2016 15:49
beli barang di Lazada mmg puas hati
Jie Susanos Jie Susanos 21 Mac, 2016 12:25
yup btul.. tapi kena kuar gak..nti stress..hehe
Jie Susanos Jie Susanos 21 Mac, 2016 12:26
mgkin tuan bleh cuba nanti..
Jie Susanos Jie Susanos 21 Mac, 2016 12:38
setakat ni mmg puas hati..
Jie Susanos Jie Susanos 21 Mac, 2016 12:43
slalu la berkunjung di sini..hehe
Hafizul Hafizul 25 Mac, 2016 12:31
Bila lah saya nak shopping dekat Lazada ni..memang murah barang2 ni..tambah-tambah bila musim sales.. Hehe..
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 23 April, 2016 20:49
Pengalaman sendiri tak ada tapi pengalaman adik yang selalu guna servis lazada ni ada lah..hehe
Farizah Hamid Farizah Hamid 29 April, 2016 23:17
Pernah juga beli lazada on9 dulu..free pos lagi. Hihi...best jugak!