Filem Ip Man 3 (2015) | Buat Aku Teruja

Filem Ip Man 3 (2015) ini sudah lama ditayangkan di pawagan tapi sebagai sorang kaki wayang yang tak berapa tegar.. haha, aku terlepas keseronokan menonton aksi-aksi bela diri dalam Filem Ip Man 3 ini..

Jadi..

Bila dah keluar online yang berkualiti tinggi. Alaa, orang Astro duk selalu promote tu. Guna la siaran HD untuk kualiti terbaik. Hampeh jer..hehe , pihak atau staf astro jangan marah ae..

Filem Ip Man 3 (2015)

Filem Ip Man 3 (2015) | Buat Aku Teruja

Lama betul tunggu pihak yang share video Ip Man 3 yang berkualiti tinggi. Jadi, minggu lepas dapat tengok secara online, memang buat aku teruja..hehe. Terima kasih pada tuan web yang bersusah payah upload video dan edit subtitle Filem Ip Man 3 ini..

I'm very excited..haha..

Teruja beb dapat tengok lagi seni mempertahankan diri aliran Wing Chun oleh aktor Donnie Yen ini. Ingatkan dah tamat masa keluar filem keduanya pada tahun 2010, 5 tahun tunggu tu..

Review Filem Ip Man 3 (2015) 

Sekadar pendapat aku selepas menonton Filem Ip Man 3 ini. walaupun dah lama ditayangkan, mungkin ada lagi yang belum menontonnya. Aku beranggapan ramai yang dah tahu elakon, genre dan Sipnosis Filem Ip Man 3, sekilas boleh baca di wikipedia ini..

  • Suka dengan watak hero yang selamba dan merendah diri..
  • Kali ni watak utama lawan gangter yang hendak mengambil alih sekolah anaknya..
  • Banyak la aksi pertarungan dengan gangster terbabit..
  • Plot ceritanya lebih sikit pada kekeluargaan, tak macam filem-filem sebelum ini..
  • Aksi menarik semasa pertarungan melawan Mike Tyson, walaupun sekejab..
  • Last aksi, Wing Chun VS Wing Chun. Siapa menang kena tengok la..hehe..

Filem Ip Man 3 (2015) Free Online

Buat Tuan Puan yang belum menontonnya lagi, Jie share laman web yang menyediakan servis online free Filem Ip Man 3 ini. Sebenarnya banyak yang menyediakan kemudahannya tapi kalau anda malas nak google. Klik aje link dibawah ini..
Lagi best menontonnya bila di tangan anda ada BURGER CELOP..haha..

Dan..

Adik kakak yang meminati seni mempertahankan diri, jangan lepaskan peluang untuk menontonnya, kalau dah tengok, layan lagi sekali. Harap ada lagi sambungan filem Ip Man ini..

{ 28 comments.. read them below or add one }

ikhwan yusuff ikhwan yusuff 22 Mac, 2016 00:58
Dah lama àd DLM perut pendrive tapi masih blm sempat nak Tengok.. Aijh
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 23 Mac, 2016 18:10
Nak tengok ngan suami la video IpMan tu malam ni, malas nak gi pawagam...hihi
Khir Khalid Khir Khalid 23 Mac, 2016 20:54
Belum sempat tengok lagi... mmg nak menonton juga filem ni. Thanks sharing Jie.
mrhanafi mrhanafi 24 Mac, 2016 22:26
kalau ada yang secara percuma..kira sangat bagus tu
raihanah raihanah 25 Mac, 2016 11:10
hero dia memang selamba dan tenang
Hafizul Hafizul 25 Mac, 2016 12:28
Huhu..memang suka tengok cerita IP man ni.. Nak kena cari CD dia ni..layan panggung memang susah kat sini..hehe..
zieta mazita zieta mazita 31 Mac, 2016 12:56
tq jie share link,dh cri2 link ni sblum ni tp xjmpe,huhu
Jie Susanos Jie Susanos 03 April, 2016 20:55
sronok lyan dgn suani tu kak..
Jie Susanos Jie Susanos 03 April, 2016 21:07
jom la ke kemasik bro..

xjauh dh dgn jerteh tu..
mrhanafi mrhanafi 04 April, 2016 06:13
tengok yang percuma nie..feel dia ada lain sikit..
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 04 April, 2016 09:23
Kalau dah minat memang layan, seronok tengok ada geng ni
Hamacaan Hamacaan 05 April, 2016 19:14
mantap kali film yang satu ini, recommended lah :)
muhammad muhammad 18 April, 2016 11:33
filmnya memang seru banget...
saps ibu bapa saps ibu bapa 25 April, 2016 21:22
ada jugak yang cakap tak best sebab lawan mike tyson kejap je.
mengatasi jerawat mengatasi jerawat 30 Disember, 2016 21:41
thanks for sharing. ijin download.. :)