22 Januari 2016

Sale Pertama Klikjer

Alhamdulillah, hampir setahun aku duk promosi ebook-ebook yang terdapat dalam program affiliate Klikjer, akhirnya baru menampakkan hasil. Rasa sangat bermakna mendapat Sale Pertama Klikjer. Ibarat menang war dalam game COC..haha..

Entry Terkait : Komisen Pertama Ashadee

Bayangankan setahun baru dapat tu, tapi tetap tak putus asa..hehe. Orang kata, bila buat sesuatu, biar la sampai nampak hasil. Moralnya disini, nak jana wang online jangan mudah putus asa..

Sale Pertama Klikjer
Sale yang tidak di sangka-sangka, masa tu tengah seronok kembara ke Melaka. Tiba-tiba dapat email dari pihak klikjer, lagi la seronokkan. Rasa semangat balik nak update blog tapi kena sabar sebab masih duduk Negeri Pahlawan..hehe..

Sale Pertama Klikjer

Dulu rasa sukar jer nak jana wang online, selepas baca panduan kitab SEO merah jambu. Baru nampak sikit-sikit jalannya. Kena praktik selalu la, kalau malas tak guna gak..

Sekadar penkongsian jer, lebih-lebih lagi untuk beri motivasi pada aku untuk berusaha lebih gigih. Aku suka baca rakan blogger update komisen yang dorang terima, sampai ribu-ribu..

Kesimpulan

Takde apa-apa yang menarik pun..

Lagi banyak target untuk tahun  ni, nampak gaya kena lagi banyak berusaha keras la..

Kalau korang teringin nak belajar jana wang online, boleh dapat Panduan SEO merah Jambu. Cepat rembat sebelum pihak Ashadee tutup..

Jab nak masuk laman web Ashadee. Alaa, sayangnya dah tutup..

14 comments:

  1. wah masyuk, mula2 sikit lam2 banyak juga nanti

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, untungnya

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. asalkan rajin dan sabar.

    BalasPadam
  4. Assalam... alhamdulillah, tahniah Jie. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan terus sukses... :)

    BalasPadam
  5. tahniah dan saya percaya kepada sesiapa yang berusaha akan berjaya tuan

    BalasPadam
  6. banyak jugak ye dapat...rezeki2

    BalasPadam
  7. taniah la bos...semoga dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  8. semoga terus maju jaya tuan

    BalasPadam
  9. semoga dapat lebih banyak lagi lepas ni ye.

    biasanya akan dapat lagi nanti. komisen yang ko dapat tu, produknya senang jual

    BalasPadam
  10. tahniah, dah nampak jalan tu, pasni blh dpt lg byk tu :-)

    BalasPadam
  11. Benda boleh buat duit, memang berbaloi kot walaupun terpaksa tunggu lama untuk nampakkan hasil dia :D

    BalasPadam