Sale Pertama Klikjer

Alhamdulillah, hampir setahun aku duk promosi ebook-ebook yang terdapat dalam program affiliate Klikjer, akhirnya baru menampakkan hasil. Rasa sangat bermakna mendapat Sale Pertama Klikjer. Ibarat menang war dalam game COC..haha..

Entry Terkait : Komisen Pertama Ashadee

Bayangankan setahun baru dapat tu, tapi tetap tak putus asa..hehe. Orang kata, bila buat sesuatu, biar la sampai nampak hasil. Moralnya disini, nak jana wang online jangan mudah putus asa..
Sale Pertama Klikjer
Sale yang tidak di sangka-sangka, masa tu tengah seronok kembara ke Melaka. Tiba-tiba dapat email dari pihak klikjer, lagi la seronokkan. Rasa semangat balik nak update blog tapi kena sabar sebab masih duduk Negeri Pahlawan..hehe..

Sale Pertama Klikjer

Dulu rasa sukar jer nak jana wang online, selepas baca panduan kitab SEO merah jambu. Baru nampak sikit-sikit jalannya. Kena praktik selalu la, kalau malas tak guna gak..

Sekadar penkongsian jer, lebih-lebih lagi untuk beri motivasi pada aku untuk berusaha lebih gigih. Aku suka baca rakan blogger update komisen yang dorang terima, sampai ribu-ribu..

Kesimpulan

Takde apa-apa yang menarik pun..

Lagi banyak target untuk tahun  ni, nampak gaya kena lagi banyak berusaha keras la..

Kalau korang teringin nak belajar jana wang online, boleh dapat Panduan SEO merah Jambu. Cepat rembat sebelum pihak Ashadee tutup..

Jab nak masuk laman web Ashadee. Alaa, sayangnya dah tutup..

{ 14 comments.. read them below or add one }

Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad 22 Januari, 2016 10:09
wah masyuk, mula2 sikit lam2 banyak juga nanti
anah anah 22 Januari, 2016 10:10
alhamdulillah, untungnya
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 22 Januari, 2016 12:16
alhamdulillah.. asalkan rajin dan sabar.
Khir Khalid Khir Khalid 23 Januari, 2016 00:27
Assalam... alhamdulillah, tahniah Jie. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan terus sukses... :)
mrhanafi mrhanafi 23 Januari, 2016 06:04
tahniah dan saya percaya kepada sesiapa yang berusaha akan berjaya tuan
siti hazreen siti hazreen 25 Januari, 2016 00:12
banyak jugak ye dapat...rezeki2
seri nian seri nian 25 Januari, 2016 21:08
taniah la bos...semoga dimurahkan rezeki
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad 27 Januari, 2016 16:00
semoga terus dimurahkan rezeki
anah anah 27 Januari, 2016 16:01
semoga terus maju jaya tuan
titan titan 28 Januari, 2016 02:29
semoga dapat lebih banyak lagi lepas ni ye.

biasanya akan dapat lagi nanti. komisen yang ko dapat tu, produknya senang jual
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman 28 Januari, 2016 09:41
tahniah, dah nampak jalan tu, pasni blh dpt lg byk tu :-)
sabree hussin sabree hussin 11 Februari, 2016 22:43
Benda boleh buat duit, memang berbaloi kot walaupun terpaksa tunggu lama untuk nampakkan hasil dia :D