19 Januari 2016

Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada

Cermin mata hitam memang menjadi kegilaan lelaki dan wanita, tak kira di pelusuk dunia mana pun. Semua peringkat umur pun mengemarinya, memang nampak bergaya bila dipakai. Lebih-lebih lagi yang berjenama dan popular seperti Rayban..

Berita baik untuk pengemar Rayban, di Lazada sekarang ni ada Sale sehingga 60% untuk cermin mata tersebut. Lazada ni macam gedung beli belah online la, macam-macam ada..

Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada
Korang tengok perbezaan harga cermin mata Rayban sebelum dan selepas sale, memang menjanjikan penjimatan. Apa tunggu lagi, peluang macam ni yang kita nanti-nantikan..hehe..


Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada

Di Rayban Sale Lazada, rabun bijik mata aku jab, tak tahu nak buat pilihan dan dengan harganya yang tengah sale. Jadi, kalau ada yang berminat, boleh la godek-godek lawab web Lazada..

Macam-macam model rayban ada, aku nak sebut pun tak reti. Kalau aku, pakai tengok sesuai, beli jer tapi tengok harga jugak la..haha.. Maklum la harganya boleh tahan mahal. 

Jadi, tengah ada sale ni. Kalau korang ada yang berkenan, rembat terus..hehe.. Boleh la Klik banner di bawah untuk ke web tersebut..

7 comments:

  1. nsblah yui bukan pemnt rayban..heheh

    BalasPadam
  2. Ini kalau suami tengok sangat bahaya sebab dia mesti merengek nak beli..haha

    BalasPadam
  3. Bila tengok harga asal dia... fuh seram. Tapi bila tengok harga lepas dah diskaun, rasa macam nak dapatkan satu la pulak haha

    BalasPadam
  4. fuh rayban tu, sapa peminat mesti rambang mata ni

    BalasPadam
  5. Bestnya dapat merasa pakai ray ban ni. feeling hot plak. haha

    BalasPadam