Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada

Cermin mata hitam memang menjadi kegilaan lelaki dan wanita, tak kira di pelusuk dunia mana pun. Semua peringkat umur pun mengemarinya, memang nampak bergaya bila dipakai. Lebih-lebih lagi yang berjenama dan popular seperti Rayban..

Berita baik untuk pengemar Rayban, di Lazada sekarang ni ada Sale sehingga 60% untuk cermin mata tersebut. Lazada ni macam gedung beli belah online la, macam-macam ada..
Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada
Korang tengok perbezaan harga cermin mata Rayban sebelum dan selepas sale, memang menjanjikan penjimatan. Apa tunggu lagi, peluang macam ni yang kita nanti-nantikan..hehe..


Rayban Sale Sehingga 60% di Lazada

Di Rayban Sale Lazada, rabun bijik mata aku jab, tak tahu nak buat pilihan dan dengan harganya yang tengah sale. Jadi, kalau ada yang berminat, boleh la godek-godek lawab web Lazada..

Macam-macam model rayban ada, aku nak sebut pun tak reti. Kalau aku, pakai tengok sesuai, beli jer tapi tengok harga jugak la..haha.. Maklum la harganya boleh tahan mahal. 

Jadi, tengah ada sale ni. Kalau korang ada yang berkenan, rembat terus..hehe.. Boleh la Klik banner di bawah untuk ke web tersebut..

{ 7 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 19 Januari, 2016 09:00
nsblah yui bukan pemnt rayban..heheh
Noriza Rahman Noriza Rahman 19 Januari, 2016 18:17
Ini kalau suami tengok sangat bahaya sebab dia mesti merengek nak beli..haha
sabree hussin sabree hussin 19 Januari, 2016 19:44
Bila tengok harga asal dia... fuh seram. Tapi bila tengok harga lepas dah diskaun, rasa macam nak dapatkan satu la pulak haha
Raihanahahmad Raihanahahmad 21 Januari, 2016 13:49
fuh rayban tu, sapa peminat mesti rambang mata ni
Bahrain Bahrain 21 Januari, 2016 15:40
Bestnya dapat merasa pakai ray ban ni. feeling hot plak. haha