Ilmu Dalam Kitab Seo Merah Jambu

Kitab Seo Merah Jambu ni ditulis atau direka oleh En. Titan (Ahmad Faizal) yang suka giler makan cendol..haha, yang dah lama dalam penulisan blog mesti dah tau kan. Buat yang belum tau, beliau ni salah sorang antara yang berjaya buat duit dalam blog, pro dalam program affiliate..

Tak sangka, ayat2 nya yang super koya (poyo) berjaya mempengaruhi aku dan macam tak sangka Kitab Seo Merah Jambu berada di tangan aku. Macam tak caye je aku membelinya..hehe..

Ilmu Dalam Kitab Pink

Ini antara screenshop setelah aku memperlajari Kitab Seo Merah Jambu, walaupun tak berada di tempat pertama dalam carian google, tempat keempat, satu langkah positif untuk aku terus berusaha..


Tak susah mana memperlajari Teknik SEO nya, yang susahnya macam mana nak praktik di blog dan mendapat sale dalam program affiliate. Adeh, ini memerlukan usaha yang berterusan..

Nampak gaya, kena selalu la baca kitab pink ni, kasi asah skill penulisan sampai power di mata dunia..haha. Korang baca penulisan dalam blog ni santai tak, harap2 santai la..haha, aku suka penulisan yang santai dan memhiburkan..

Tulis dengan jiwa, antara ilmu dalam Teknik SEO Merah Jambu, nak bagi pembaca suka dan tertarik dengan apa yang kita tulis dan terus jadi pembaca setia. Ini yang aku paham dengan maksud tulis dengan jiwa, contohnya macam blog Ben Ashaari, suka baca kan..

Dan banyak lagi la ilmu, letih aku nak praktik..

Kesimpulannya, selalu la update blog walaupun aku jarang2 update..haha..

{ 19 comments.. read them below or add one }

myrujukan myrujukan 16 Ogos, 2015 01:57
saya salah seorang yang beli ebook ni, terbaikk
Dayana Zahari Dayana Zahari 16 Ogos, 2015 09:13
Ooo selamat maju jaya dlm blogging!
seri seri 16 Ogos, 2015 17:41
wah mcm manarik
utk pertama tahu tajuk kitab seo merah jambu
mmg bagus tajuk ni boleh melekat dlm kepala
aRz MoHa aRz MoHa 17 Ogos, 2015 00:12
Terbaik. Kitab Pink banyak kebaikan
BinMuhammad BinMuhammad 17 Ogos, 2015 11:31
Semakin hebat bermain SEO! apatah lagi dgn melalui panduan dan rujukan terbaik dari kitap pink tu! Semoga berjaya!

p/s: Relaks Minda kini beroperasi di blog baru di www.dammahumnib.com. Semoga ukhwah berpanjangan
Hafizul Hafizul 17 Ogos, 2015 15:59
Salah satu kitab yang sangat mujarab untuk buat duit dengan blog..haha..tahniah sebab buat keputusan yang serius..
reezluv reezluv 17 Ogos, 2015 21:04
moga usaha yang kuat akan mendatangkan keuntungan yang berlipat kali ganda..:D
Uncle Zuan Uncle Zuan 17 Ogos, 2015 23:30
wow. bagus bagus. moga naik rank #1 :D
titan titan 19 Ogos, 2015 22:41
lepas ni mesti leh dapat sales banyak-banyak. hehe
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 20 Ogos, 2015 07:36
Kalau ikut cakap sifu memang akan berjaya
encikarman.com encikarman.com 20 Ogos, 2015 17:13
lebih dari warna merah jambu yg masuk ni. Buat secara konsistan, mesti boleh.
Seri Nian Seri Nian 29 Ogos, 2015 01:42
Nak kene beli la teknik seo pink ni, bnykmkali org puji
ummi seri ummi seri 30 Ogos, 2015 09:19
akhirnya saya beli, melalui link di sini. harap2 ianya menafaat.
melabur utk masa akan dtg....
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 31 Ogos, 2015 01:45
Macam nak kena beli jugak je ni.. Hehe..
RosmizaAli.Com
siti hazreen siti hazreen 31 Ogos, 2015 10:58
Good luck jiesusanos (pelik betul nama, teringa kat juliana banos plak hehe)
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz 02 September, 2015 23:05
ebook titan memang terbaik. banyak boleh belajar.
aRz MoHa aRz MoHa 03 September, 2015 00:23
Untuk. Menjadi Blogger berjaya mesti ada ilmu... Labur sakit untuk keuntungan di masa depan