17 Jun 2015

Movie Jurassic World 2015 Buat Anda Terkejut

Hajat nak tengok movie Jurassic World di pawagan terlaksana akhirnya, walaupun pembukaan tayangan pada 11/6/2015, terlewat beberapa hari, ikutkan boleh jer nak pergi tapi minggu tu cuti sekolah, malas nak bersesak-sesak dalam wayang tu...

Takde feel nak layan kalau ramai orang dalam tu..hehe..


Aku suka tengok waktu pagi sebab tak ramai orang dan dapat bagi keselesaan untuk aku. Ini kelebihan orang kerja shiff kot, bila-bila masa jer boleh tengok. Satu lagi kelebihan tiketnya lebih murah berbanding waktu kemuncak (12.00pm-10.00pm). Ini apa yang aku perhatikan bila beli tiket pada waktu-waktu tertentu di TGV, 11 ringgit satu tiket..



Beli tiket Jurassic World tu, ambil peluang terus daftar Ahli Movie Club, tak rugi apa-apa pun. Sayangnya dulu tak dapat tonton movie The Last: Naruto The Movie ni..



Movie Jurassic World 2015 Buat Anda Terkejut

download movie jurassic world

Haha, hebat tak tajuknya tapi serius ada beberapa babak dalam Jurassic World ni buat korang terkejut beruk, datang tanpa diundang..haha, yang pasti ramai dah tengok dan belum lagi tengokkan. Itu atas korang semua..



Gerun betul tengok dinosour yang muka macam buaya tapi bentuk kaki macam penyu, memang besar giler la, rasanya dinosour tu besar sekali. Ada plot menarik pasal dinosour tu yang membuat korang terkejut nanti..hehe..



Sape yang dah tengok, nama apa dinosour tu ?


Emm, banyak lagi kisah menarik dalam Jurassic World, lagi best dari movienya yang dulu-dulu. Jie malas nak review Jurassic World lagi sebab ramai dah blogger-blogger kongsikan. Masih belum baca review ? Salah satu review dari blogger coklateyes memang menarik..


Jie bagi 4.5 bintang untuk movie Jurassic World..

16 comments:

  1. Mesti seram kan? takut nak tengok cerita macam ni..huhu

    BalasPadam
  2. Anak-anak kakak suka cerita macam ini Jie.
    Tapi mereka macam tak ada bersuara nak menonton lagi
    Tak tahulah agaknya kot..

    BalasPadam
  3. tkt sakit jantung terkejut2 ni.. ahhahaha

    BalasPadam
  4. give me 5! suka gak tengok time pagi pagi. pada den film kalini lagi best dari sebelum ni

    BalasPadam
  5. Wah saya ngeri tu kalau tengok.
    Tengok yang lama pun terkejut-kejut.
    Takpe free boleh tengok nanti.

    BalasPadam
  6. movie nie tak ada 3D ke ? jika ada lagi terkejut nie. :)

    BalasPadam
  7. aku tgk dua kali citer nih..memang best...

    BalasPadam
  8. Kalau bawa anak tengok mesti best movie ni..

    BalasPadam
  9. uish.. belum tengok lagi nih cerita ni. Dah lama tak tengok wayang ni, erm duit raya pun ada, boleh usha2 cerita ni.

    BalasPadam
  10. aku dah tgk, best juga, tp still biasa biasa bagi aku

    BalasPadam
  11. da tengok. memang best gak la.

    BalasPadam
  12. alamak x ingatla nama dinosour tu

    BalasPadam
  13. confirm byk adegan suspen ...

    BalasPadam
  14. Memang best! Berbaloi tengoklah :)

    BalasPadam
  15. belum tengok lagi filem ni. tunggu brrip lah.. haha

    BalasPadam