Movie Jurassic World 2015 Buat Anda Terkejut

Hajat nak tengok movie Jurassic World di pawagan terlaksana akhirnya, walaupun pembukaan tayangan pada 11/6/2015, terlewat beberapa hari, ikutkan boleh jer nak pergi tapi minggu tu cuti sekolah, malas nak bersesak-sesak dalam wayang tu...

Takde feel nak layan kalau ramai orang dalam tu..hehe..


Aku suka tengok waktu pagi sebab tak ramai orang dan dapat bagi keselesaan untuk aku. Ini kelebihan orang kerja shiff kot, bila-bila masa jer boleh tengok. Satu lagi kelebihan tiketnya lebih murah berbanding waktu kemuncak (12.00pm-10.00pm). Ini apa yang aku perhatikan bila beli tiket pada waktu-waktu tertentu di TGV, 11 ringgit satu tiket..



Beli tiket Jurassic World tu, ambil peluang terus daftar Ahli Movie Club, tak rugi apa-apa pun. Sayangnya dulu tak dapat tonton movie The Last: Naruto The Movie ni..



Movie Jurassic World 2015 Buat Anda Terkejut

download movie jurassic world

Haha, hebat tak tajuknya tapi serius ada beberapa babak dalam Jurassic World ni buat korang terkejut beruk, datang tanpa diundang..haha, yang pasti ramai dah tengok dan belum lagi tengokkan. Itu atas korang semua..



Gerun betul tengok dinosour yang muka macam buaya tapi bentuk kaki macam penyu, memang besar giler la, rasanya dinosour tu besar sekali. Ada plot menarik pasal dinosour tu yang membuat korang terkejut nanti..hehe..



Sape yang dah tengok, nama apa dinosour tu ?


Emm, banyak lagi kisah menarik dalam Jurassic World, lagi best dari movienya yang dulu-dulu. Jie malas nak review Jurassic World lagi sebab ramai dah blogger-blogger kongsikan. Masih belum baca review ? Salah satu review dari blogger coklateyes memang menarik..


Jie bagi 4.5 bintang untuk movie Jurassic World..

{ 16 comments.. read them below or add one }

Hafizul Hafizul 17 Jun, 2015 17:49
Mesti seram kan? takut nak tengok cerita macam ni..huhu
Kakzakie Kakzakie 19 Jun, 2015 07:59
Anak-anak kakak suka cerita macam ini Jie.
Tapi mereka macam tak ada bersuara nak menonton lagi
Tak tahulah agaknya kot..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 19 Jun, 2015 09:05
bru tgk aritu.. mmg best.. hihi
eintan nurfuzie eintan nurfuzie 19 Jun, 2015 10:23
tkt sakit jantung terkejut2 ni.. ahhahaha
Uncle Zuan Uncle Zuan 20 Jun, 2015 06:13
give me 5! suka gak tengok time pagi pagi. pada den film kalini lagi best dari sebelum ni
dalin dalin 20 Jun, 2015 13:04
Wah saya ngeri tu kalau tengok.
Tengok yang lama pun terkejut-kejut.
Takpe free boleh tengok nanti.
zariffzahari zariffzahari 22 Jun, 2015 13:37
movie nie tak ada 3D ke ? jika ada lagi terkejut nie. :)
Faizal Fredley Faizal Fredley 25 Jun, 2015 23:38
aku tgk dua kali citer nih..memang best...
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 09 Julai, 2015 11:37
Kalau bawa anak tengok mesti best movie ni..
encikarman encikarman 27 Julai, 2015 09:36
uish.. belum tengok lagi nih cerita ni. Dah lama tak tengok wayang ni, erm duit raya pun ada, boleh usha2 cerita ni.
Bisnes Online Bisnes Online 04 Ogos, 2015 21:12
aku dah tgk, best juga, tp still biasa biasa bagi aku
titan titan 08 Ogos, 2015 22:43
da tengok. memang best gak la.
Raz Raz 12 Ogos, 2015 11:06
alamak x ingatla nama dinosour tu
Cetusan Minda Cetusan Minda 13 Ogos, 2015 18:35
confirm byk adegan suspen ...
Farrah MF Farrah MF 16 Ogos, 2015 21:53
Memang best! Berbaloi tengoklah :)
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz 02 September, 2015 23:07
belum tengok lagi filem ni. tunggu brrip lah.. haha