Promosi Affiliate Jobdirumah

Emm, aku anggap semua orang dah tahu pasal Jobdirumah ni..

Sebagai blogger kalau tak tahu pasal ni, entah la nak cakap pe, biar korang google sendiri..


"Loni" mula aktif promosi Jobdirumah..


Haru biru aku nak login web Jobdirumah, walaupun lama dah daftar tapi lupa pulak password, nasib baik jumpa..hehe..


Pengajarannya, bila daftar sesuatu program, contoh macam Jobdirumah, jangan lupa salin dan simpan..hehe..



Aku baru belajar buat duit online melalui blog ni, hanya di blog jer aku pandai promosi, kalau di facebook atau email, tak pandai aku. Satu kelebihan kalau dapat menguasainya, lagi tinggi peluang dapat komisen Jobdirumah..


Dan dapat membantu abang-abang atau kakak-kakak diluar sana yang mencari pendapatan sampingan, maklum la kita dah masuk dunia GST..hehe..



Dapat membantu aku gak..hehe, 


Lapor, jom makan Claypot Noodles Soup yang sedap..

Menikmati Claypot Noodles Soup

{ 11 comments.. read them below or add one }

adk dayah adk dayah 07 Jun, 2015 22:44
nak try, tapi belum ada sifu yang betul2 bole ngajar lagi bab job dirumah ni..huhu
zool zool 07 Jun, 2015 22:55
sedapnya mee.. nak try buat la
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 08 Jun, 2015 09:20
tp yui msh xatu psl jobdirumah tu..hihi.. tkpe t google
nur ikaa nur ikaa 08 Jun, 2015 11:46
pernah juga terima komisen dari JDR ni...tapi sekali jer laaaa....hmm
Alongxp Alongxp 09 Jun, 2015 13:32
Oooo... camtu rupanya... ingatkan apa kena mengena jdr dengan mee sup tu
Dr Fattah Dr Fattah 10 Jun, 2015 13:15
Pernah promosi tapi belum ada hasil lagi.
Uncle Zuan Uncle Zuan 12 Jun, 2015 00:01
all the best. banyakkan promosi. practice make perfect ;)
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 19 Jun, 2015 10:41
Semoga berjaya yea..affiliate ni dah banyak bagi pendapatan pasif kepada blogger
bukhari aziz bukhari aziz 19 Jun, 2015 18:24
nampak sedap...mi apa tu??
Hafizul Hafizul 21 Jun, 2015 10:00
Huhu..dah lama saya tak buat promosi menda ni..
sabree hussin sabree hussin 02 Ogos, 2015 08:34
Ada blog boleh la selit-selit promosi JDR ni, mana tau ada rezeki masuk jugak 2 3 sales