14 April 2015

Singgah Di Kedai Gunting Rambut Bunga Tanjung

Assalamualaikum..

Baik cuaca pagi takdi bila hujan, best tidur..hehe..

Hari ni pun sama, bila blogworking, cerita tentang Google Adsense tetap jadi topik utama, rugi blogger tak rebut peluang ni..

Ada kelapangan, cuaca pun elok, ambik peluang teman wife ke Kedai Gunting Rambut Bunga Tanjung yang terletak di Pusat Niaga Paka..

Kali pertama gunting sini, biasa nak kat kampung jer..hihi..



Ruang menunggu yang selesa, tengok ada sofa kan, yang penting bagi aku bila menunggu giliran nak gunting rambut, orang tak ramai..haha..

Tauke Cina, macam biasa la, orang cina layan customer memang bagus, dia pun tak bising-bising,nampak macam suka jer..

Geng-geng area Paka, boleh la datang sini, harga pun berpatutan, dalam 10 ringgit. Kalau yang lelaki lain kira la..

Entry pendek dari Jie, haha.. maklum la aku suka buat entry pendek..

13 comments:

  1. area paka ni ramai org minyak ya jie..heh..heh..gurau jer.

    BalasPadam
  2. Kena caj GST tak Jie?
    Abg gunting dgn mamak RM 8/- aje tau lagi murah hihi...

    BalasPadam
  3. Wah.. seronok gunting rambut klu tukang gunting pun mesra.. :)

    BalasPadam
  4. orang lelaki senang nak cari kedai potong rambut..perempuan yang susah T_T nak kena jaga aurat lagi,,huhu

    BalasPadam
  5. Aku pun sama... kalau dah serasi dgn satu kedai gunting rambut tu, mesti nak gunting kat situ jer

    BalasPadam
  6. Rambut gua sekarang sudah panjang. Terasa nak pergi potong la pulak. Rambut ni bila panjang, mulalah pening kepala.

    BalasPadam
  7. Mesti ramai hair stylish kat situ kan....😌

    BalasPadam