Cara Menang Perolehan Kerajaan

Assalamualaikum..

Perghh, siapa yang menang perolehan @ tender kerajaan, memang masyuk la.


Dan kalau korang rasa nak senang nak dapatkan perolehan kerajaan, jangan mimpi laa..hehe..


Walaupun aku tak pernah main benda ni, tahu jugak la serba sedikit APA ITU PEROLEHAN KERAJAAN..


Dan kalau korang nak tahu lebih lagi, ebook rahsia memenangi perolehan kerajaan dapat membuka mata korang dengan lebih luas lagi tapi jangan keluar biji mata dah la..haha. 



Arghh, aku tengah frust ni, tiba-tiba google adsense aku kena reject.. sedih ambe..


Okey, kita terus ke point penting, takde idea nak tulis panjang-panjang..


Cara Menang Perolehan Kerajaan

Cara Menang Perolehan Kerajaan


Apa itu Panduan Memenangi Perolehan Kerajaan ni?


Panduan ini ditulis oleh Khairul Nizam Bakar, seorang kakitangan awam  sepenuh-masa dan internet marketer separuh-masa. Saya telah berkhidmat selama lebih 10 tahun di beberapa jabatan dan berpengalaman luas dalam menguruskan, mengendali dan menilai perolehan kerajaan..
Sepanjang lebih 10 tahun ini, saya terlibat dalam lebih 250 perolehan kerajaan sama ada secara panjar wang runcit, pembelian terus, kontrak pusat, sebutharga dan tender. Jika dinilai dalam jumlah ringgit pula projek-projek yang telah saya uruskan dan nilai melebihi RM 700 juta. Saya juga telah menilai beratus-ratus dokumen cadangan teknikal dan kewangan dari penyebutharga/penender sepanjang tempoh tersebut.
Khairul Nizam Bakar


Senang citer, panduan ni berkongsi tips untuk membantu usahawan atau kontraktor dalam persaingan untuk merebut sebut harga, tender kerajaan, rundingan terus ataupun sebagainya lagi yang diklasifikasikan sebagai Perolehan Kerajaan.

Panduan ini amat sesuai untuk:

    1. Mereka yang ingin membuka perniagaan - Rancangan Perniagaan disediakan
    2. Mereka yang sedang berniaga dan ingin memasuki perolehan kerajaan
    3. Mereka yang sering GAGAL dalam dalam sebutharga dan tender kerajaan
    4. Mereka yang ingin belajar selok belok ePerolehan dan eBidding
    5. Usahawan yang ingin menambah pengetahuan dalam perolehan kerajaan


    Dan banyak lagi yang diajar dalam ebook ni. Kalau korang tak faham apa itu perolehan kerajaan atau tender kerajaan, gerak-gerakkan jari anda klik pautan di bawah dan download video yang disediakan..

    Cara Menang Perolehan Kerajaan

    Tak boleh aku nak kongsikan semuanya, korang baca dan praktikkannya..

    { 9 comments.. read them below or add one }

    paridah paridah 23 April, 2015 09:08
    yang biasa submit tender kerajaan ni mmg dh ada koneksi dgn bhg pentadbiran sesuatu jabatan tu...serbaserbi kena tahu ni...
    mrhanafi mrhanafi 24 April, 2015 07:13
    kalau yakin boleh siapkan projek..apa salahnya mencuba..

    kalau tak yakin boleh buat bisnes lain pun tak pe
    nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 28 April, 2015 13:18
    mmg bukan snng.. huhu tp x mustahil
    titan titan 07 Mei, 2015 07:52
    dah menang nanti, leh la belanja gua cendol semangkuk dua yek.
    suri suri 07 Mei, 2015 08:11
    boleh buat kalau kita berani mencabar kebolehan diri sendirikan asal yakin
    reezluv reezluv 08 Mei, 2015 20:55
    yang tak bestnya sekarang..dah limit RM20K je setahun..sebab nak bagi peluang kat orang lain juga
    Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 10 Mei, 2015 18:30
    Siapa yang berkenaan nak masuk tender Kerajaan wajib ambil tahu ni...
    mrhanafi mrhanafi 11 Mei, 2015 01:03
    kalau berusaha..pasti dapat akhirnya nanti..
    Hafizul Hafizul 11 Mei, 2015 08:59
    Mereka yang betul2 serius, boleh dapatkan panduan ni..jangan tunggu lagi haaa..haha