18 Disember 2015

Baca Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Assalamualaikum..

Fuh, bestnya hari ini dapat merehatkan minda dan tak fikir soal kerja, serabut..serabut..hehe..

Tak baik cakap macam tu kan, rezeki kita..

Sambil baca dan meneroka rahsia-rahsia yang terdapat dalam  Kitab Teknik SEO Merah Jambu. entah la nape bro ni bagi nama SEO Merah Jambu, mungkin dia minat pink kot..hehe. Ayat yang terdapat dalam Teknik SEO ni memang simple dan mudah nak faham..

Kitab Teknik SEO Merah Jambu
Kitab Teknik SEO Merah Jambu
Kitab Teknik SEO Merah Jambu
Korang kenal Bro Titan kan, beliau la pengasas Kitab SEO ni, perghh kalau masuk blog beliau, memang jeles baca komisen beratus-ratus yang beliau dapat dengan menjadi agen affiliate dan beratus-ratus Kitab Teknik SEO Merah Jambu yang berjaya dijual..

Sebab tu Bro Titan kacak jer..hehe..

Masa mula-mula aku beli, rasa macam mahal jer Kitab tu tapi bila baca memang berbaloi membelinya, banyak teknik-teknik yang diajar untuk buat duit online. dah dua kali aku duk ulang-ulang baca ni, cuma tak asas skill jer lagi..hihi..
Seperti kata-kata Bro Titan
Aku sendiri rasa harga kitab tu mahal.
Tapi aku tak suka jual benda-benda murah. Sebab tu, aku jual mahal.
Ini sebab utama.
Benda murah, orang kita takkan HARGAI.
Simple like that.
Benda mahal, bila orang beli..dia akan jaga betul-betul. Dia akan praktik betul-betul. Dia akan usaha betul-betul.

Betul tu, benda mahal-mahal baru hargai, kalau beli tapi tak praktik tak guna gak, jadi aku nak elakkan jadi macam orang ni, Aku nak jadi lelaki kacak yang selalu terima komisen tiap-tiap minggu atau hari-hari..haha..

Peluang macam ni, cuba jer, siapa lagi nak ubah diri kita kalau bukan diri kita sendiri..


Beli sini >>>> Kitab Teknik SEO Merah Jambu

11 comments:

  1. kalau mahal sgt harganya xterbeli juga...kalau can effort tu oklh..ilmu juga perlu modal utk dptknnya.

    BalasPadam
  2. Mak aiii..dah beli dah..lepas ni lahirlah sorang lagi keluarga kitab pink..hahaha.. terbaiklah bro..gud luck selalu..dan jangan tangguh lagi cuba sekarang teknik yang diajarkan tu..

    BalasPadam
  3. Dah ada kitab merah jambu, cuma tak mengamalkannya je...

    BalasPadam
  4. semoga terus sukses bro..teringin gak nak beli tapi rezeki belum menyebelahi saya agakknya buat masa sekarang

    BalasPadam
  5. mahal kalau berkualiti memang orang beli juga

    BalasPadam
  6. Semakin hebat dan berjaya nampaknya sahabat kita nih! Makin pandai ber SEO... :)

    BalasPadam
  7. Betul. Memang mahal. Mahal-mahal pun kejap je dah boleh balik modal dengan program affiliate

    BalasPadam
  8. Setuju dengan penyataan tu,kekadang benda free dan murah ni dipandabg sepi..tapi bila diletakkan nilai yabg tinggi memang orang akan hargai...

    BalasPadam