Video Setting Domain


Assalamualaikum..

Apa kabor anda semua, semoga sihat-sihat belake..

Jie macam biasa la, bila jarang-jarang dapat cuti hari Jumaat ni, aktiviti lebih pada tidur..hehe. 

Dan hari ni, banyak godek-godek youtube mencari ilmu blog ni, salah satunya Video Setting Domain, video tutorialnya banyak dari Indonesia, nampak pakar-pakar komputer banyak di negara sana berbanding Malaysia, ke hacker-hacker Malaysia low profile..hihi..


Emm tak kisah la, janji aku dapat ilmu sambil-sambil  minum teh tarik..

Contoh Video Setting Domain



Tak banyak aku jumpa Video Setting Domain yang di kongsikan oleh orang kita. Video Panduan Setting Domain .MY oleh Zakaria Ghazali pun tunjuk gitu-gitu jer, Nampak gaya kena beli ebooknya baru puas hati belajar, kalau sanggup kena korban duit sikit la..

Klik link ini >>> Panduan Setting Domain .MY


{ 10 comments.. read them below or add one }

rohaiza yunus rohaiza yunus 08 Februari, 2015 13:00
thank for the info..jemput ke blog iza
Bin Muhammad Bin Muhammad 08 Februari, 2015 16:00
Semakin maju sekarang ni. Cubalah buat tutorial sendiri pula..
Farrah MF Farrah MF 08 Februari, 2015 22:25
Akak kurang mahir bnda2 ni semua, Jie :)
titan titan 02 Mac, 2015 00:45
dah lama juga tak setting domain baru nih.

haha..