Juara Tennis Open Australia 2015

Assalamualaikum..

Aku tahu ramai yang minat tennis walaupun tak tahu pengiraan mata sukan tesebut..hehe..


Dan hari ni berakhir la Tennis Open Australia 2015 yang bermula pada.... Entah aku lupa..hehe, baru berakhir sebentar takdi (1 Januari 2015). Rasanya lebih pada seminggu gak aku berada di Australia, tonton secara dekat bintang-bintang Tennis dunia ni..haha..


Dalam mimpi jer la aku boleh jumpa dorang..haha, aku tahu korang dah percaya..


Juara Tennis Open Australia 2015

Juara Tennis Open Australia 2015

Juara Tennis Open Australia 2015, single men Novak Djokovic. Lama betul perlawanan tennis ni, dari pukul 4.50 pm sampai la 8.00 pm, ada dalam 3 jam lebih baru habis. Korang perasan tak, nak main sukan ni stamina memang kena kuat

Eh..Lupa nak bagi tahu,perlawanan final 
Tennis Open Australia 2015 antara  Novak Djokovic vs Andy Murray..


Sponsor
Rahsia Blogger Biasa-Biasa Menjana Lebih 100 Komisen Dengan Klikjer! Klik Sini
Buat Duit dengan Affiliate - Kitab Teknik SEO Merah Jambu ! Klik Sini 
Panduan Setting Domain .MY Di Blogspot! Klik Sini 

Kalau korang nak tahu,Tennis Open Australia ialah perlawanan pembukaan musim untuk tahun 2015, pembukaan musim yang bertuah untuk Novak Djokovic dan hari yang bertuah untuk aku jugak..

Korang tengok aku macam pakar Tennis kan..haha, aku pelik gak dengan sistem pengiraan mata sukan ni. Sistemnya macam teknik SEO jer, nak template mesra SEO la, Google Panda la, teknik buat duit dengan SEO la dan macam-macam lagi..

Okey, tu jer kot, aku tulis pasal juara "single men" je la..

{ 7 comments.. read them below or add one }

titan titan 02 Februari, 2015 17:49
hoho..juara lagi dia ehh. hehe
Qaseh Vee Qaseh Vee 03 Februari, 2015 00:31
letih tgk tenis ni berbanding badminton ...
Aretikz Aretikz 03 Februari, 2015 09:46
Tennis ni.. kalau main game dia memang minat la.. haha
Khir Khalid Khir Khalid 03 Februari, 2015 21:15
Lama tak main tennis ni.. dah pancit rasanya skrng ni klu main huhu.. :D
islam didadaku islam didadaku 04 Februari, 2015 06:09
kalau novak bertemu murray memang selalu ramai dan lama
Kakzakie Kakzakie 04 Februari, 2015 11:16
Kakak kalau berita sukan ni memang jarang mengikuti tau
Cuma bila bola sepak JDT bertanding aje kakak macam tengoklah juga sebab temankan abang hihi..