Bihun Sup, Memang Sedap

Assalamualaikum..

Macam mood takde je nak update blog hari ni, duk teringat ke drama korea good doctor je ni..hihi.

Teringat ke bihun sup ada gak, biar pun dah 2,3 hari lepas dah makan..hehe..

Tapi tak boleh, blog kena selalu kemaskini, baru pembaca tak lari, bila lama tak update, traffik jatuh tahap tak nak bangun2 dah, aku macam jadi syok sendiri je menulis..


Macam mana nak buat duit dengan blog gini..

Baik korang baca teknik SEO merah jambu ataupun rahsia klikjer, dua penulis tu dah dapat beribu ribu komisen dengan teknik rahsia tu..


Okey.. okey, tajuk lain isi lain dah..


Resepi rahsia bihun sup dari isteri aku, resepi turun temurun dari nenek moyang, maka jadi la bihun sup macam kat bawah ni. Sedap.. sedap..haha, poyo jer..


resepi bihun sup

Orang kata la, yang dah berkahwin, walaupun suami memang pakar dalam masak memasak ni tapi bila duk rumah, tetap nak isteri masak, air tangannya tetap terbaik..

Bujang bujang tu, rajin rajin la masuk dapur..


Jangan kata aku malas, cara buat bihun sup aku dah khatam dengan dia, cuma tak test lagi, aku takut kalah jer sifu bila aku masak..haha. Gurau jer, aku makan boleh la, terima kasih masakan bihun sup yang sedap ni..


Orang yang tengah berdiet elok makan sup kan, betul ke ?

Kesimpulannya, orang lelaki memang malas masuk dapur atau memasak, lebih rela perabis duit kedai makan, banyak boleh jimat kalau masak kat rumah. Juara Maharaja Lawak 2015, Zero pun masak kat rumah..

Okey, ayat yang last tu jangan caya..

Sponsor
Rahsia Blogger Biasa-Biasa Menjana Lebih 100 Komisen Dengan Klikjer! Klik Sini
Buat Duit dengan Affiliate - Kitab Teknik SEO Merah Jambu ! Klik Sini 
Panduan Setting Domain .MY Di Blogspot! Klik Sini

{ 22 comments.. read them below or add one }

Qaseh Vee Qaseh Vee 10 Februari, 2015 08:25
meriah bee hoon sup tu . banyak lak tu ... perghhh .
Kakzakie Kakzakie 10 Februari, 2015 08:33
Alahai Jie kalau tinggal makan aje memanglah sedap
Apa lagi air tangan isteri sendiri mana nak sama kan:)

Diet makan sup kalau isinya banyak karbohidrat sama macam tak diet juga Jie:)
Jie Susanos Jie Susanos 10 Februari, 2015 11:54
ejaan bee hoon gini ke..alamak..
shukran TQ shukran TQ 10 Februari, 2015 21:23
yum yum!! ..

#kliknuffnang #visit my blog on shukranzahari.blogspot.com #Happyblogging
Farrah MF Farrah MF 11 Februari, 2015 10:52
Wah, meriahnya bihun sup tu, Jie! Mestilah sedap,..air tangan orang rumah kan,..
CT Humairah CT Humairah 14 Februari, 2015 14:05
hehehe best le ada yang tolong masak kan hehehe..
adarain adarain 21 Februari, 2015 21:33
Sedap betul makan bihun sup waktu petang2x ni.
Khir Khalid Khir Khalid 21 Februari, 2015 23:21
Lama pulak rasanya tak makan bihun sup. Sedap juga klu dpt ni.. Salam ceria Jie.. :)
Manan Qayyim Manan Qayyim 27 Februari, 2015 10:26
aku pun lebih suke makan kt umah... walaupun tak kawin lagi, masak sendiri je jawab la nye.... :)

Entri terkini Manan : Rumah Selangorku, Dibuka Untuk Jualan.
Kathy R'bain Kathy R'bain 27 Februari, 2015 19:25
Macam sedap je,macam lazat je..
BM BM 09 Mac, 2015 23:52
Sesekali pekena bihun sup memang sedap! Kalau buat sendri...macam2 boleh dicampur
Maria Firdz Maria Firdz 11 Mac, 2015 18:07
Suami sy rjin memasak tpi tgk mood...
Maria Firdz Maria Firdz 11 Mac, 2015 18:07
Saya datang ziarah, baca entry dan follow...
Moga diberkati dan dirahmati Allah selalu... :-)
Lenovo A536 Lenovo A536 15 Mac, 2015 13:24
Waaa..sedapnyaaaa ! Teringt kt mama :(