Perodua Myvi Terbaru 2015

Semalam, berita entah di channel berapa, Perodua melancarkan kereta Myvi terbaru 2015. Nampak macam menarik jer. Salah satu kereta Perodua yang paling laku di Malaysia, kalau pergi mana-mana ada je kereta Myvi ni. Kalau awek-awek tudung labuh pakai, lagi sempoi..hehe.

Kali ini dikenali sebagai Myvi (Facelift) 2015.. Nape dipanggil "Facelift", korang kena tanya Jurutera Perodua la..haha.
Perodua Myvi Terbaru 2015
Bagi aku caler biru Myv terbaru 2015 ni paling menarik, berbanding dengan caler lain tapi semuanya comel-comel. Letak dalam blog macam bersinar-sinar jer teringin nak tukar kereta pulak..hihi.

Aku tak berapa pandai nak review lebih-lebih, baik korang baca di blog BM, penerangannya super awesome, jadi sila pergi ke blog beliau..(rilekssminda)

korang beli atau bawak ni, tips penjagaan kereta kena tahu jugak. Lebih-lebih lagi bagi isteri, kalau ambil tahu sikit, lagi-lagi suami sayang..hehe.

6 comments.. read them below or add one

Khir Khalid Khir Khalid 16 Januari, 2015 22:50
Semakin lama semakin mantap... menarik.. :)
Nadri mohd Nadri mohd 17 Januari, 2015 11:50
Model paling laris di Malaysia..
Cik Misstree Cik Misstree 17 Januari, 2015 16:52
Cantik model Myvi yang baru ni
Mad Parihh Mad Parihh 17 Januari, 2015 18:22
memang menarik model myvi ni

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/
Kathy R'bain Kathy R'bain 19 Januari, 2015 19:51
Bila la nak tukar kereta baru ni..
Kathy R'bain Kathy R'bain 19 Januari, 2015 19:52
Bila nak tukar kereta baru ni... Hehehe..