14 Januari 2015

Lamanya Simpan Duit Baru Dapat Beli Laptop Baru

Haha.. Tak tau nak letak tajuk apa..

Lama gak aku berhenti blogging ni gara-gara laptop rosak, buat sahabat-sahabat, aku mohon maaf kalau ada tak balas komen, yang aku janji nak preview sesuatu tapi tak dapat..


Ni pun simpan duit sikit-sikit tiap bulan mahu beli LAPTOP BARU..

laptop terbaru
Sekarang ni slow-slow nak ambik mood tulis blog tapi idea nak tulis tu tak keluar-keluar..haha, susah jugak kalau lama-lama tinggal ni..

Tapi tak apa, aku bersemangat semenjak ada laptop baru ni..haha.


5 comments:

  1. Alhamdulillah.. tahniah lap top baru Jie. Salam berblogging 2015.. :)

    BalasPadam
  2. Selamat berblogging semula...

    BalasPadam
  3. Ramai blogger kata kalau nak mudah dapat idea tulis blog adalah selalu buat blogwalking. Selamat berblog kembali...

    BalasPadam
  4. wah ...selamat ya udah beli laptop baru.....tambah mudah ni tulis blog

    BalasPadam