Lamanya Simpan Duit Baru Dapat Beli Laptop Baru

Haha.. Tak tau nak letak tajuk apa..

Lama gak aku berhenti blogging ni gara-gara laptop rosak, buat sahabat-sahabat, aku mohon maaf kalau ada tak balas komen, yang aku janji nak preview sesuatu tapi tak dapat..


Ni pun simpan duit sikit-sikit tiap bulan mahu beli LAPTOP BARU..

laptop terbaru
Sekarang ni slow-slow nak ambik mood tulis blog tapi idea nak tulis tu tak keluar-keluar..haha, susah jugak kalau lama-lama tinggal ni..

Tapi tak apa, aku bersemangat semenjak ada laptop baru ni..haha.


5 comments.. read them below or add one

Khir Khalid Khir Khalid 14 Januari, 2015 22:39
Alhamdulillah.. tahniah lap top baru Jie. Salam berblogging 2015.. :)
Ummi Naimie Ummi Naimie 15 Januari, 2015 23:45
Selamat berblogging semula...
MNH SASTERA MELAYU MNH SASTERA MELAYU 16 Januari, 2015 19:41
Ramai blogger kata kalau nak mudah dapat idea tulis blog adalah selalu buat blogwalking. Selamat berblog kembali...
Oyong Ilham Oyong Ilham 01 Oktober, 2016 07:47
wah ...selamat ya udah beli laptop baru.....tambah mudah ni tulis blog