19 Januari 2015

Cipta Logo Online Dengan Logo Genie Pro

Okey, beberapa hari yang lepas, aku jumpa sesuatu yang bagus untuk dikongsi bersama. Laman web yang memudahkan kita untuk cipta logo online. Bagi yang selalu guna Photoshop, mungkin boleh cuba cipta logo secara online..

Cipta Logo Online Dengan Logo Genie Pro
Pegasas Logo Genie Pro ialah Edmunh Loh yang berasal dari Malaysia. Seorang yang aktif dalam bidang Intenet Marketer (IM),korang  boleh cuba google untuk mengenali beliau. Klik banner atas untuk ke web tersebut..

Ada blog atau buat bisnes online, sesuai sangat kalau ada logo, logo ini ibarat jenama kita, mudah untuk dikenali, contoh terbaik blog Ben Ashaari. Blog aku ! Insya Allah sedang menuju ke arah tu..hehe..

Kalau tengok video tutorialnya, mudahnya buat, tak sampai 5 minit dah siap. Kalau upah designer, tak sakit 20 atau 30 ringgit melayang. Lumayan gak ambil upah Cipta Logo ni..

Logo Genie Pro ada menyediakan program affiliates, boleh la register, cipta logo sambil-sambil buat duit online..hehe..


5 comments:

  1. selalu gua guna paint je.

    haha..

    BalasPadam
  2. Bagus ada applikasi seperti ini. Memudahkan untuk mencipta logo.

    BalasPadam
  3. dh lama tak buat logo..hha..dulu rajin le..bese buat sendiri je guna Photoshop

    BalasPadam
  4. Memang mudah dan pro app mcm ni..

    BalasPadam