Cari Template Mesra SEO

Assalamualaikum..

Hari jumaat ni, harap-harap warga blogger dalam keadaan sihat belaka..

Pagi takdi, sampai la ke tengah hari duk mengadap blog, duk ejes coding-coding template tapi tetap tak jadi..hehe. Sebenarnya nak bagi blog aku mesra SEO sikit, ringan dan cepat loading, korang masuk blog ni loading okey tak ?

Kena belajar la sikit ilmu SEO ni, nak bagi cepat sikit terindek di google tu, traffik banyak masuk, mudah sikit nak buat duit online sama ada letak iklan atau affiliate. Aku pun tak reti pasal ni, mungkin satu hari nanti aku terangkan..

Aku cuma nak share dengan korang satu blog dari Indonesia, dalam seminggu ni aku duk godek-godek blog tersebut. Cantik template mesra seo yang diubahsuai, tunggu korang download jer..

Template Mesra SEO
Template Mesra SEO

Salah satu contoh template yang terdapat di sana, banyak lagi koleksi template mesra seo, korang rajin-rajin la cari rahsianya,

Iklan 
Rahsia Blogger Biasa-Biasa Menjana Lebih 100 Komisen Dengan Klikjer! Klik Sini 
Buat Duit dengan Affiliate - Kitab Teknik SEO Merah Jambu ! Klik Sini 
Panduan Setting Domain .MY Di Blogspot! Klik Sini

Hebat dia bermain dengan coding ni, ingat senang ke nak ubah, bukan calang-calang orang dapat buat ni, terima kasih pada beliau kerana memberi dengan percuma, bertambah la koleksi template mesra SEO dalam simpanan aku..hihi..


Link ke blog beliau  >>> contohblognih.blogspot.com

{ 20 comments.. read them below or add one }

titan titan 31 Januari, 2015 15:43
gua guna yang biasa-biasa aje.

tapi ok gak nih. leh gak try untuk projek lain nanti.
Ikhwan Fahmi Ikhwan Fahmi 31 Januari, 2015 22:37
cantik dan ringkas, responsif tak untuk mobile?
Hero Borneo Hero Borneo 01 Februari, 2015 00:55
template blog ini pun cantik
Mak Jemah Jual Vitamin Mak Jemah Jual Vitamin 01 Februari, 2015 11:01
template blog ni pun ringkas dan menarik juga
AZENI AHMAD AZENI AHMAD 01 Februari, 2015 11:18
Menarik juga nie.
Saya masih baru lagi bab seo nie.
Khir Khalid Khir Khalid 01 Februari, 2015 20:42
Memang hebat blogger ni Jie... terbaik.
Adjust koding jngn lupa save template dulu.. apa2 hal terjadi boleh jadi setengah gila nanti hehee.. :D
Datin Tyka Datin Tyka 02 Februari, 2015 18:58
tukar wordpress.. lebih berSEO gitu..
suhiminain suhiminain 02 Februari, 2015 22:37
kalau nak tau blog load laju atau tak, bleh try tool.pingdom.com
Mardiah Diana Mardiah Diana 06 Februari, 2015 06:31
Singgah pagi di sini...hebat ni tapi saya tak reti lagi tentang seo ni...
titan titan 19 Mac, 2015 14:06
macam pernah nampak aje theme nih.

kat mana eh..
sensasi2020 sensasi2020 08 April, 2015 22:07
Menarik jugak template ini, boleh la cuba-cuba testing, loading pun laju.
AinulMalik AinulMalik 15 April, 2015 17:48
Menarik info template ni, tq!
Irfan Irfan 22 April, 2015 21:46
themenya ini bayar atau free ?