22 Januari 2015

Blogger Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate

Assalamualaikum..

Pagi ni sempat tengok live tennis Open Australia yang dah masuk hari ke-4. Aksi Kei Nishikori, satu-satunya jaguh dari Asia, rasa-rasanya la..hehe..

Sambil- sambil tu godek-godek entry dari 2 blogger yang Berjaya Buat Duit Dengan Affliate. Cari-cari rahsia dan ramuan dari mereka, banyak komisen yang dorang dapat melalui Affliate klikjer dan Ashadee..

Blogger Berjaya Buat Duit Dengan Affiliate

Kalau boleh korang jangan singgah blog mereka.. jeles beb..hehe..gurau jer..
Boleh dikatakan mereka ni hari-hari post dapat komisen. Entah la, macam mane dorang buat pun tak tahu tapi yang aku tahu nak buat duit online jangan malas..hihi, dan jangan putus asa. Sebab ? Aku selalu putus asa, 

Sebab tu aku suka baca blog-blog yang berjaya.. Motivasi beb..


9 comments:

  1. dulu sebulan sekali dua..ni dah macam hari-hari plak..:D

    BalasPadam
  2. Kalau dah pandai dan tahu utk menfaatkan tak rugi buat cuit dgn cara itu.

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat komisen hari-hari ni.

    BalasPadam
  4. wah bestnya kalau dapat komisen tiap2 hari.. wuuu

    BalasPadam
  5. itulah.

    kagum betul tau dengan diorang tu semua.

    BalasPadam
  6. 2 orang tu memang jaguh handalan.

    BalasPadam