Belajar Setting Domain Dot My

haha, aku tahu ramai yang ada blog tapi tapi tak pandai setting blog. Lebih-lebih lagi yang pakai domain, mesti upah orangkan termasuk la aku..hehe, korang jangan gelak dah la nanti tersembur gigi palsu tu..

Belajar Setting Domain Dot My
Panduan Setting Domain Dot MY
Korang jangan lepaskan peluang memiliki panduan video untuk Belajar Setting Domain Dot My, panduan video oleh Saudara Zakaria Ghazali. Tengok picture tersebut, anda akan tersenyum puas selepas melihat videonya..

Dengan panduan video ini, anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana untuk memasang domain .my tanpa kos dan tanpa hosting di blogspot. Tentunya menjimatkan kos!

Terdapat 5 langkah yang akan dipelajari, sememangnya mudah! Video pun dalam bahasa melayu...

Cuma download jer, terus pratikkan dengan segera! Jika ada masalah, boleh terus tanya dalam group support!

Katakan korang dah dapat, mesti dah boleh setting sendiri, ambil la servis setting dot my dengan cas tertentu. Dapat la duit sikit-sikit untuk keperluan..Panduan tersebut berharga RM50, bila-bila masa saja harga akan dinaikkan, jadi apa tunggu lagi..

Klik link ini  >>>>>>>>>>  Belajar Setting Domain Dot My


4 comments.. read them below or add one

Khir Khalid Khir Khalid 21 Januari, 2015 22:26
Perkongsian yg bermanfaat.. Thanks sharing Jie..
Qaseh Vee Qaseh Vee 22 Januari, 2015 22:39
mudah lah dah ada panduan ni ...
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 23 Januari, 2015 17:24
senang dah boleh setting sendiri..