28 Januari 2015

4 Kelebihan Setting Domain Dot My

Assalamualaikum..

Ramai yang menulis tentang Panduan Setting Domain .MY di blog masing-masing dan ramai gak yang menggunakan domain dot com ni. Dulu aku pun pernah menggunakan domain ni tapi sayangnya lupa nak renew, hilang dibawa arus..hihi.

Mesti korang tahu bila ada kelebihan setting domain dot my sendiri kan.

Sebelum itu, baca ni dulu..
Panduan Video - Langkah Demi Langkah Pasang Domain .MY Tanpa Kos, Tanpa Hosting Di Blogspot!!  Klik Sini

Nampak tu, kan dah jimat, tak payah beli domain dau upah orang untuk setting..

4 Kelebihan Setting Domain Dot My 


  1. Macam biasa la, bila dah jadi genius bab-bab setting ni, boleh la ambil upah dengan cas-cas tertentu..
  2. Mana tahu korang boleh buat e-book panduan setting domain dengan skill tersendiri..
  3. Buat la seminar untuk yang nak belajar, kasi seminar free ke..hihi..
  4. Menjimatkan duit korang la nak buat blog, kan dah boleh setting sendiri..
Amacam,best ke baca 4 Kelebihan Setting Domain Dot My..haha.

Apa-apa pun, atas korang la nak belajar ke tak, kalau anda sorang blogger, tak rugi habis duit sikit belajar panduan Setting Domain Dot My dan kalau ada sorang lelaki, mesti ramai awek-awek cute beratur minta tolong..haha..


Klik link ini >>>>> 4 Kelebihan Setting Domain Dot My

7 comments:

  1. Teringin ! Tapi sebab berbayar, kukuburkan saja lah niat nak mendomainkan blog.... tetap femes.... wakakakkaa

    BalasPadam
  2. klu lah ada byk masa , nak gak asah otak ni supaya lbh gilap ...

    BalasPadam
  3. Kakak belum terfikir lagi nak buat domain sendiri buat blog kakak.

    BalasPadam
  4. Erm aku dah lupa cara nak setting..

    BalasPadam
  5. kalau pandai setting tak apa.

    tapi agak kurang gemar guna dot my.

    BalasPadam
  6. best juga guna dot.my..nampak Malaysian sikit

    BalasPadam