Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu(KADA)

Assalamualaikum..

Entry pendek dari Jie, bila lama tak menulis ni, susah lak idea nak datang. Kena pergi bertapa balik ni..hihi. Sedikit perkongsian dari Jie untuk mereka yang sedang mencari kerja. Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu (KADA). Teringat kisah sebelum dapat kerja, Jie apply je mana-mana jawatan kosong yang ada, janji dapat kerja..hehe. Sedikit nasihat, jangan terlalu memilih perkerjaan..
Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu(KADA)

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu(KADA). Sedikit ringkasan iklan kekosongan tersebut...

  1. JURUTERA (ELEKTRIK)
  2. PEGAWAI EHWAL EKONOMI 
  3. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
  4. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN GRED N17
  5. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK  GRED J17 
  6. PEMBANTU KEMAHIRAN GRED H17 
  7. PEMANDU KENDERAAN GRED H11 
Mana-mana yang layak jangan lepaskan peluang untuk memohon Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Pertanian Kemubu(KADA), mana tahu bertuahkan. Tarikh tamat 16/11/2014, sebenarnya Jie pun sedang mengisi untuk isteri. Alang-alang tu, terus update di blog..hehe. Tekan SINI untuk lebih detail..

Sedikit pertolongan, please share..

1 comment... add one now