Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi

Assalamualaikum..
 Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi
Klik banner

Join segmen kali ni, dari blogger coratcoretpinkumie. Lama tak dapat kad raya, last dapat tahun lepas dari kak kathy. Cuba nasib kali ni, tengok kad raya beliau macam awesome je. Korang boleh join sama, malam ni segmen tutup..

{ 13 comments.. read them below or add one }

Khairul Bariah Khairul Bariah 02 Julai, 2014 11:56
good luck...moga2 dpt lah kad raya tu ye!
Sheila Salim Sheila Salim 02 Julai, 2014 12:49
Assalamualaikum...jie, nak join gak! heheee
BM BM 03 Julai, 2014 07:26
Semoga berjaya...kalau menang bolehlah kirim sekeping ye :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 03 Julai, 2014 12:02
smoga berjaya ya..

p/s: diet atkins tu org laki pun blh.. ramai dh berjaya =)
Denaihati Denaihati 03 Julai, 2014 22:30
semoga sukses untuk Segmen 24 jam ni yer.
Nurul Nurul 04 Julai, 2014 10:48
Good luck... Memang lama dah x dapat kad raya kan... :)