02 Julai 2014

Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi

Assalamualaikum..

 Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi
Klik banner

Join segmen kali ni, dari blogger coratcoretpinkumie. Lama tak dapat kad raya, last dapat tahun lepas dari kak kathy. Cuba nasib kali ni, tengok kad raya beliau macam awesome je. Korang boleh join sama, malam ni segmen tutup..

13 comments:

  1. good luck...moga2 dpt lah kad raya tu ye!

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum...jie, nak join gak! heheee

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya...kalau menang bolehlah kirim sekeping ye :)

    BalasPadam
  4. smoga berjaya ya..

    p/s: diet atkins tu org laki pun blh.. ramai dh berjaya =)

    BalasPadam
  5. semoga sukses untuk Segmen 24 jam ni yer.

    BalasPadam
  6. Good luck... Memang lama dah x dapat kad raya kan... :)

    BalasPadam