05 Mei 2014

Santai Di Pantai Kemasik

Assalamualaikum..

indahnya pantai kemasik
Menghilangkan stress di pantai kemasik..

Okey tak permadangan pantai yang sempat aku snap. Mujur la ada camera handphone ni. Boleh la jugak snap buat kenangan, Dapat gak update di blog. Nanti nak beli camera DSLR.. Baru power lagi..hehe. Bila cuaca panas kat tempat kita sekarang ni, sesuai petang petang lepak kat sini. Bawa Ibubapa, anak anak, suami atau isteri berkelah kat sini..

Bila datang sini, tengok orang sebelah tangkap gambar dengan DSLR. Bukan main gempak dia bikin post. Jelesnya aku..hehe..post terbaik di pantai kemasik..haha
Akhirnya aku pun tunjuk skill post macam model..kihkih.

Emm, selalu gak datang sini. Maklum la pantai ni yang paling dekat dengan aku dan seronok bersantai. Tapi tak berani nak mandi, tengok air macam dalam je. Setakat main tepi tepi je..hehe..

Entry santai di hari isnin..

13 comments:

  1. salam kunjung balas...pantai kemasik cantik...

    BalasPadam
  2. Specify kan di mana Pantai Kemasik ni. Cantik gambar pemandangan pantai tu.

    BalasPadam
  3. Kat mane pantai ni...cite le skit, menarik dan cantik. Macam xde pengunjung jer...mesti belum dipromosi. Tempat macam ni yg best...masih terpelihara.

    BalasPadam
  4. Pemandangan nya redup... pasti berangin & nyaman... :) :)

    BalasPadam
  5. selain pantai apa yg best kt pantai ni?

    BalasPadam
  6. lagun tu ada lagi tak ... mmg cantik tpt tu . dulu pasirnya hitam klu tak silap sis lah .

    BalasPadam
  7. lama tak singgah jenguk jie..

    BalasPadam
  8. Pantai Kemasik ni cantik kan Jie..kalau petang santai best..sempat juga singgah sini bila balik ganu kite..

    BalasPadam
  9. macam pernah pergi masa duk belajar kat sana.. best best

    BalasPadam