Santai Di Pantai Kemasik

Assalamualaikum..
indahnya pantai kemasik
Menghilangkan stress di pantai kemasik..

Okey tak permadangan pantai yang sempat aku snap. Mujur la ada camera handphone ni. Boleh la jugak snap buat kenangan, Dapat gak update di blog. Nanti nak beli camera DSLR.. Baru power lagi..hehe. Bila cuaca panas kat tempat kita sekarang ni, sesuai petang petang lepak kat sini. Bawa Ibubapa, anak anak, suami atau isteri berkelah kat sini..

Bila datang sini, tengok orang sebelah tangkap gambar dengan DSLR. Bukan main gempak dia bikin post. Jelesnya aku..hehe..post terbaik di pantai kemasik..haha
Akhirnya aku pun tunjuk skill post macam model..kihkih.

Emm, selalu gak datang sini. Maklum la pantai ni yang paling dekat dengan aku dan seronok bersantai. Tapi tak berani nak mandi, tengok air macam dalam je. Setakat main tepi tepi je..hehe..

Entry santai di hari isnin..

{ 13 comments.. read them below or add one }

paridah paridah 06 Mei, 2014 10:01
salam kunjung balas...pantai kemasik cantik...
Cik Misstree Cik Misstree 06 Mei, 2014 11:45
Specify kan di mana Pantai Kemasik ni. Cantik gambar pemandangan pantai tu.
Bin Muhammad Bin Muhammad 06 Mei, 2014 12:15
Kat mane pantai ni...cite le skit, menarik dan cantik. Macam xde pengunjung jer...mesti belum dipromosi. Tempat macam ni yg best...masih terpelihara.
Khir Khalid Khir Khalid 06 Mei, 2014 15:02
Pemandangan nya redup... pasti berangin & nyaman... :) :)
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 06 Mei, 2014 15:13
selain pantai apa yg best kt pantai ni?
Qaseh Vee Qaseh Vee 08 Mei, 2014 01:04
lagun tu ada lagi tak ... mmg cantik tpt tu . dulu pasirnya hitam klu tak silap sis lah .
Kathy R'bain Kathy R'bain 08 Mei, 2014 14:25
lama tak singgah jenguk jie..
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 08 Mei, 2014 17:07
Pantai Kemasik ni cantik kan Jie..kalau petang santai best..sempat juga singgah sini bila balik ganu kite..
Jie Susanos Jie Susanos 08 Mei, 2014 19:11
lupa nak ckp..kat terngganu
MissNadia MissNadia 03 Jun, 2014 22:30
macam pernah pergi masa duk belajar kat sana.. best best