Need For Speed Dan Spiderman

17.3.2014

Assalamualaikum..
antara spiderman dengan need for speed
Dua filem ni mana satu jadi pilihan korang..

Antara filem Spiderman dengan Need For Speed.. Bagi aku, dua dua filem ni nampak hebat.. Yang satu tu banyak aksi gaduh gaduh dan yang satu lagi aksi lumba lumba yang mendebarkan..hehe.. Apa yang pasti, tunggu kedatangan aku di pawagam berhampiran...haha..

Cinta 20sen [2013] - Siapakah Razali & Izyan? Tekan Sini !

Picture yang sempat disnap di luar pawagam..Tengah ushar ushar filem mana keluar dulu..

Filem Need For Speed aku dah tengok.. Best filem ni, banyak aksi lumba lumba.. Filem ni diambil dari game kan.. Tak rugi kalau korang pergi tengok.. Emm, tunggu bulan lima ni.. Giliran Spiderman pulak keluar.. 

6 comments.. read them below or add one

Khir Khalid Khir Khalid 23 Mac, 2014 03:41
Terbaik dua2 ni... best.. :)
Qaseh Wee Qaseh Wee 23 Mac, 2014 21:36
need for speed klu pilih salah satu ...
Sheila Salim Sheila Salim 24 Mac, 2014 10:50
Assalamualaikum.. suami sheila dok sebut need for speed ni. pantang tengok filem kereta keluar. mesti nak pergi tengok. hehee jie, kalau dah pergi tengok jangan buat review tau. sheila pun nak pergi tengok. hehehehe ~~~
Mar Mansor Mar Mansor 24 Mac, 2014 12:21
tengok je dua2 tu..agak kurang pasal filem lately..tu y tak tau nk pilih mana