Live Band Di Sogo

24.3.2014

Assalamualaikum..
bila nyanyi lagu kesukaan
Suka dapat tengok orang menyanyi live macam ni..

Emm,masa pergi lawatan hari tu.. Sehari duduk Port Dickson, mungkin korang berminat baca ni.. Corus Paradise Resort | Port Dickson.. Lepas tu kitorang gerak ke kuala lumpur.. Tak jauh mana, dalam 2 atau 3 jam perjalanan..
Cinta 20sen [2013] - Siapakah Razali & Izyan? Tekan Sini !

Menginap di Quality Hotel.. Aku pun tak pasti area mana ni.. Tapi dengan sangat la dengan Sogo, boleh dikatakan bertentengan dengannya.. Malam tu apa lagi, ambik kesempatan jalan jalan sekitar sini..

Hehe, kali pertama aku datang Sogo ni.. Okey gak la..

Puas pusing pusing, lepak jab kat luar Sogo sambil dengar nyanyian dari band macam picture kat atas.. Lama tak buat macam ni, lepak sambil menghayati lagu..kihkih.. Macam macam anak muda cari rezeki,sambil mengasah bakat bermain muzik..

Apa apa pun,aku pun minat main alat muzik ni.. Bila sentuh je.. Mesti bunyinya hancur..haha.. 

6 comments.. read them below or add one

Azlealee Bashir Azlealee Bashir 25 Mac, 2014 10:05
Seronok bila dengar diorang menyanyi..ni bukan basking ke?
Mar Mansor Mar Mansor 25 Mac, 2014 12:59
memang best bila tengok live camni..bakat semulajadi
Sheila Salim Sheila Salim 25 Mac, 2014 14:52
Assalamualaikum jie, sheila dah lama tak ke sogo. memang best dengar live band camni. hehee ~~~
Muhammad Taufiq Muhammad Taufiq 25 Mac, 2014 18:42
Nice sharing :)

Taufiq singgah sini ye :) Jemput singgah blog Taufiq awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 10 Julai, 2014 10:18
At least, tak tension sangat bila dengar depa menyanyi... tapi, jangan leka pulak... nanti saku ke seluk... Kat area SOGO nie banyak pencopet...